soft nokia x6
328 vizualizări
5 răspunsuri
Linkuri topic "soft nokia x6"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)

Începător
11 mesaje
din 29/11/2011
02 decembrie 2012, 19:06:04
sall tuturor... am un telefon nokia x6 ce face cateva figur... in primul rand nu pot asculta muzica in casti ... recunoaste castile cand le conectez da cand dau drumul la muzica se restarteaza.... butoanele de jos(menu verde si rosu) stau tot timpul aprinse,... si mai nou a inceput ca dupa cateva apeluri sa imi zica batery low si se stinge apoi in aprind si iar merge normal... lucruri enervante... as dori si eu daca ma poate ajuta cnv cu un tutorial cv de instalare de soft.. pt ca nu vad care ar fi alta problma... am incercat hard reset... am facut si update de soft cu nokia software update si nik... as dori sa il instalez de la 0.. va multumesc

MW Veteran
599 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri

Fă un hard reset si s-a rezolvat problema cu X6
)

[img]http://cuenation.com/images/gdjb/gdjblogoblack.png[/img]

Începător
11 mesaje
din 29/11/2011
02 decembrie 2012, 19:51:30
am facut ... am si scris ... cred ca i-am dat peste 15 hard reset degeaba...

MW Veteran
599 mesaje
din 05/12/2011
4 aprecieri
02 decembrie 2012, 20:48:44
Atunci dute cu telf la un GSM si vezi acolo ce zic baietii
probabil că ai ceva problemă la partea de hardware

[img]http://cuenation.com/images/gdjb/gdjblogoblack.png[/img]

Începător
11 mesaje
din 29/11/2011
04 decembrie 2012, 18:11:51
asta e prob baieti de la noi de la service-uri sunt niste nesimtiti.. nu fac mare lucru, au niste preturi de iti muta fata si mai mult strica decat sa repare,,, ca sa nu mai vb de schimbar piese dpn tel si alte cele....

Începător
14 mesaje
din 01/08/2012
08 decembrie 2012, 14:34:32
care ma puteti ajuta cu un Ultimate CDA Generator Extreme?Va rooog si sa imi spuneti de unde sa il downloadez......
Înapoi la Probleme software
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.