23 octombrie 2008, 13:26:37 • actualizat 23 octombrie 2008, 14:12:01 (1 ori)
Propun sa vorbim in acest topic despre update-uri pentru diferite nokia-uri Sa se faca cerinte pentru update-uri de soft pt diferite modele,sau diferite programe pentru calculator cu care se pot crea theme sau modifica aspectul "intern" In acest topic se va discuta de softuri pentru telefoane nokia indiferent ca sunt Symbian sau Non-Symbian . As vrea sa incep eu As dori un update de soft pentru un nokia 6111 multumesc;)
Cum pot sa fac update cu NSU la un N70 care are deja ultima versiune? Am nevoie de update pt ca i-am schimbat product code dar in NSU imi zice ca update-ul nu este necesar.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
10 august 2011, 10:58:29 • actualizat 10 august 2011, 11:04:49 (1 ori)
djtrial 23-10-2008 14:11:19
eu am versiunea cu care iti cumperi telefonul,are meniul ala stupid de la orange despre toate telefoanele nokia
De cumparai de la Voda, avea meniul stupid voda. Data viitoare vei cumpara un telefon la liber...
xperia_x2 09-08-2011 21:51:16
Cum pot sa fac update cu NSU la un N70 care are deja ultima versiune? Am nevoie de update pt ca i-am schimbat product code dar in NSU imi zice ca update-ul nu este necesar.
Schimbi inapoie product code? Daca vei reusi sa-i schimbi sfw, dupa acea va merge sa-i faci sfw update si cu Nokia update, chiar de ai ultimul model, nu inainte sa-i instalezi la loc un sfw. original, si zic original si nu ceva ce nu va accepta nokia update. Pana atunci nu
Pai N70 meu e normal si am schimbat product code ca sa il fac music edition. Mai demult am mai facut asta cu alt N70 si desi avea si ala ultima versiune avea si optiune de update anyway. Asta are doar 2 x click here (useless) si exit.
a.k.a. ReMMy ThE DeMoN SHOWCASE [img]http://mowned.com/sig/remmythedemon.jpg[/img]
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.