Se putea pune adresele in topicul Adrese web .,unde se pot posta si adrese cu muzica...topicul nu e pentru o categorie aparte...fara suparare se creaza prea multe topicuri cu subiecte ce se gasesc pe topicuriile create pe 4um
unickull e mult mai usor sa cauti un mp3 cand ai toate felurile de site-uri numai cu mp3. pe adrese web pana gasesti un site cu mp3 dureaza o vesnici. faceti ce vreti, voi hotarati daca va ramane deschis.
@frike nu eu hotarasc ci admini si moderatorii eu sant un simplu user ca si tine....Intr-un fel ai dreptate...Dar cu cat mai multe topicuri cu atat mai multe batai de cat pt waperi ...Subiectele trebuie clasate intr-o arie cat mai mica de navigare
sant adrese web si unele au meniuri flash ..Cea ce browserul telefonului nu suporta...Daca vrei mp3-uri full orienteazate pe adrese wap ce pot fi deschise cu telul tau si acolo gasesti mp3 full pt telefon ..Cine a creat topicul modifica titlul topicului sa nu mai induca in eroare userii specifica "adrese web cu mp3-uri sau asa ceva
Wow...Wow..Mai incet cu"panaramele" fiecare user are dreptul sa posteze orice adresa (desigur sa tina de politica mw) ..Si nu e obligat nimeni sa intre pe ele (mai ales daca le stie si nu-i place) ..Poate la altii le plac unele adrese ce nu-ti plac tie nu toti au gusturiile tale
uzzi mai lasă-ne cu vrajală de limbaj de cartier. Deja m-am săturat de posturile tale aiurea în care critici, normal, tot aiurea (în majoritatea cazurilor)
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.