S-o luam pe bucati:
1. Tableta e solida, adica in afara senzatiei data de subtirimea ei incredibila, ea e totusi ok in constructie. Ecranul e perfect si fara probleme la imbinaturi. Pe spate, da, e din plastic ... dar numai un fan apple o sa numeasca asta un dezvantaj. In primul rand nu are acelasi material ca tableta P1000. Adica nu e un plastic-plastic (ca sa ma exprim plastic
) ci mai degraba un fel de plastic cauciucat, ceva gen pielea sau cauciul de la mouse-urile logitech, daca stii.2. Nu am nici o problema cu centrarea, cu mufa, cu lichid sub ecran ... sau vreo alta pb tehnica.
3. Are un loc anume pe spate in care daca apesi mai tare cu degetul pacane putin plasticul... cred ca e un loc unde e gol sub ... dar e un loc in care nu prea ajungi cu degetele fie ca o tii pe portrait fie pe landscape... si nici nu apesi in mod normal atat de tare.
4. In rest ce zicea respectivul se refera la browsing si joace, ceea ce ti-am explicat deja, ca impreuna cu un rom potrivit (te pot indruma eu exact ce sa-ti pui si cum ... in 2 minute, ai o cu totul alta tableta) nu mai ai pb.
Nu vreau sa ridic tableta in slavi. Dar e un produs vizual superb, mult peste ok la atingere, si perfect software.
Forma de incarcare se face prin cablu proprietar care se infinge ca si la ipad intr-un adaptor. Adaptorul meu e frumos, negru lucios ... repet cine stie ce experienta neplacuta a avut respectivul, dar eu prin orange ma declar maxim multumit.

, smooth, smoother, more smooth, butter smooth,....