Mai degraba o copie pe stick, eu n-am vazut calculator ce ruleaza windows 7 sa nu poata boota de pe USB. Un DVD se degradeaza in timp, chiar daca nu e folosit niciodata si e tinut in conditii bune, am constatat asta "pe pielea mea", stickul nu m-a dezamagit pana acum.
Mai degraba o copie pe stick, eu n-am vazut calculator ce ruleaza windows 7 sa nu poata boota de pe USB. Un DVD se degradeaza in timp, chiar daca nu e folosit niciodata si e tinut in conditii bune, am constatat asta "pe pielea mea", stickul nu m-a dezamagit pana acum.
un stick de memorie e 50 ron, bani de care poti lua 50 dvd-uri. Daca se strica 3 pe an vor ajunge sigur pana in momentul cand sistemele nu vor mai fi compatibile cu w7.
03 august 2012, 21:52:13 • actualizat 03 august 2012, 21:52:35 (1 ori)
Nu a aparut decat o versiune pana acum: MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE.N.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.BOOTABLE_ISO-CTRLSOFT Activatoarele mai asteapta probabil.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.