03 aprilie 2011, 01:52:02 • actualizat 03 aprilie 2011, 01:53:21 (1 ori)
Bun,Nici nu am inceput sa gustam bine din Windows 7 ca deja se discuta de urmatorul Windows,care ar avea in plus cateva chestii.Gen : History Vault : O functionalitate de backup,mai avansata,care face backup automat intregului sistem de operare,si il restaureaza la nevoie
O interfata usor modificata,ceva mai prietenoasa cu touchscreen-ul :
Observ mai mult blur in interfata Aero,si acel logo dubios din dreapta taskbar-ului.O chestie "imprumutata" din Linux,si icon-ul care trage a Internet Explorer 9
Wallpaper-ul oficial :
Cica ar apare un beta primavara aceasta.Eu astept cu nerabdare,si doresc sa discutam aici despre acest nou sistem de operare de la Microsoft
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
03 aprilie 2011, 08:05:15 • actualizat 03 aprilie 2011, 08:06:21 (1 ori)
Windows 8 Pre Xtreme Edition [X86 & X64] 2.25 GB http://filelist.ro/details.php?id=136925 sunt si cateva detalii si cateva screenshot-uri. Nu stiu cat e de buna aceasta versiune, dar pt cine e curios, macar isi face un concept asupra acestui "8".
Dar nici nu bag mana in foc daca e windows 8, pt ca nu stiu nici eu prea tare cum arata.
EMULàRE s.f. (Inform.) Proprietate a unui sistem de calcul numeric de a executa programe scrise în limbajul mașină al unui alt sistem și de a obține performanțe similare în privința timpului de calcul. (după engl. emulation) [Dicț. enciclopedic, vol. II, D-G, Ed. Enciclopedică, București, 1996]
03 aprilie 2011, 21:32:08 • actualizat 03 aprilie 2011, 21:36:31 (2 ori)
Daca microsoft va continua linia: unu bun si unu rau, inseamna ca urmeaza sa se lanseze un sistem de operare slab, iar la cat de reusit este windows 7, e foarte greu sa lanseze ceva mai bun, lucru posibil doar daca va aduce schimbari minore...
Interfata Ribbon este frumoasa,dar in anumite programe este buna,in intreg Explorer-ul este cam oribila.Totusi,cu timpul m-as obisnui.In screenshot-ul de mai jos nu vad absolut nici o modificare,ma rog,poate cea cu butonul "UP".O idee foarte buna,prezenta in XP,dar lipsa in Windows 7
HP Pavilion G6 # OSX Mavericks + Windows 7 Samsung Galaxy S4 Developer Prototype
Windows 8 Pre Xtreme Edition [X86 & X64] 2.25 GB http://filelist.ro/details.php?id=136925 sunt si cateva detalii si cateva screenshot-uri. Nu stiu cat e de buna aceasta versiune, dar pt cine e curios, macar isi face un concept asupra acestui "8".
Dar nici nu bag mana in foc daca e windows 8, pt ca nu stiu nici eu prea tare cum arata.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.