la orange stiu sigur ca au phone expertii niste cartele cu cateva mii de minute. dar nu nelimitat. iar ceilalti au cu cateva sute de minute, nationale, nici chiar asa UNLIMITED...
30 ianuarie 2006, 21:09:52 • actualizat 30 ianuarie 2006, 21:17:45 (2 ori)
ha...chiar credeti ca nu e posibil? nu vreau sa fac pe aberantul sau pe SF-ul...dar...chiar credeti ca nu se poate? credeti ca nu este nici unul printre noi care poate? dar daca se dezvaluie asa ceva...mai ales aici unde sunt cei mai mari devoratori de wap...va dati seama ce s-ar intampla...asa ca inchideti topicul asta, nu o spun din rautate, pt. siguranta voastra, nu glumesc...dar...am vazut si am auzit multe, vb. serios!!!
la orange ar fi bine sa bage minute in functie de vechimea in retea cum e la connex,nu sa uite de cei care au o vechime mai mare de 4ani ca oricum dupa 2 ani isi bat joc de clienti oferindule cate 10 maxim 20 minute indiferent de abonament
Ma, mie nu-mi place cum "se consuma" minutele la connex... Am opt. 15 min. nationale... + 20 connex + 200 cu 5centi/min. Daca sun in 0range de ex. dupa ora 5, de ce-mi ia din alea nationale, si nu-mi ia din alea 200? Nu-mi place chestia asta...
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
iti ia din nationale ca sa te oblige sa faci cost suplimentar. naspa faza. la orange macar poti sa consumi TOATE minutele din optiuni fara sa faci cost suplimentar.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.