filmul este transmis tot cu WMEncoder ,la 28kbps,format wmv,pentru telefoane cu windows media player.Atentie,adresele de mai sus se vor deschide cu playerul telefonului.
puteti sa-l folositi si la supraveghere video pe telefon de pe net in timp real ,daca aveti o camera conectata la pc si vreo iubita care sta singura mult timp sau vreo masina parcata intr-un loc dubios!
26 martie 2007, 21:05:07 • actualizat 26 martie 2007, 21:06:16 (1 ori)
deVries 26-03-2007 16:42:50
....................................................... puteti sa-l folositi si la supraveghere video pe telefon de pe net in timp real ,daca aveti o camera conectata la pc si vreo iubita care sta singura mult timp sau vreo masina parcata intr-un loc dubios!
Poti sa dezvolti putin ultima parte,sa descrii metoda? Camera inseamna webcam?
care stie un program sa mearga streaming radio live si sa accepte .pls (pt winamp) ? windows media merge doar cu .asx si majoritatea stream-urilor sunt pt winamp 10x anticipat!
moalesipufos & deVries va cam abateti de la subiect. topicu asta e pt adrese de streaming. deVries daca vrei poti deschide un tutorial pt streaming (aria Software)
poate sa puna cineva adrese pentru streaming audio in format ogg? in special de la radiourile romanesti si sa fie la beatrate mai mic... <=64 kbps se poate si pana la 128kbps! imi trebuiesc pentru resco radio! merge prin apn wap dar cele in format mp3 nu merg... nu stiu de ce! merg doar cand sunt conectat cu activesync...
16 mai 2008, 13:04:39 • actualizat 16 mai 2008, 13:24:28 (4 ori)
Mai baieti,am adunat pentru voi toate stream-urile DI FM Progressive ( o statie pe care multi o cunoasteti).Ce pot sa zic,muzica pe care o gasiti aici e din cea mai buna,selectata cu atentie,si cel mai important,la calitate audio super de 42 kbps. Prin 3g/hsdpa zbarnbaie,si chiar si prin edge se misca bine.Aveti multe statii house/trance precum si alte genuri de muzica. ENJOY ! Lista statiilor :
Toate statiile sunt in format "asx" la 42kb/s si ruleaza perfect in WMplayer.Cele mai multe din posturi difuzeaza super muzica Download all Here (.rar)
27 iunie 2008, 19:22:53 • actualizat 27 iunie 2008, 19:24:13 (1 ori)
am facut niste mici modificari in Sistem la Tcpmp player reusind sa il fac sa redea filmuletele dp youtube cu profil WAP.arhiva contine si aplicatia FlashVideoBundle v.1.44 pentru salvare si play...si un accelerator de download pt Ie...testat pe c100.c600.qtek 8500...dezavantajul ramane conectiunea f proasta a portocalei stai 20min ca sa vizionezi 2min...cu internet mobile dl vodafone merge brici... Link-> #/download.php?id=186022 Daca nu merge playeru spuneti sa urc altul pe share
Alecs a facut treaba buna dar a omis sa puna in arhiva posturile Sky Fm. Am pus eu cateva : Classic Rap,World,Top hits,Tke 80's,Soundtracks,Oldies,New age,Love music,Classic rock SkyFm radio channels Posturi de radio romanesti in format asx cunoaste cineva ? Toate cele importante sunt in format mp3 sau aac si nu merg cu apn wap din pacate.
09 august 2008, 10:42:26 • actualizat 09 august 2008, 10:46:10 (1 ori)
Intr-adevar, BigCall, pur si simplu am uitat sa pun si sky fm-ul, si nimeni nu a sesizat. Uite asadar toate posturile: Statii SKY FM 1.Alternative Rock| 2.Beatles| 3.Bossanova| 4.Classical| 5.Classic Rap| 6.Classic Rock| 7.Country| 8.Datempolounge| 9.Guitar| 10.HIT70s| 11.LoveMusic| 12.NewAge| 13.Oldies| 14.RootsReggae| 15.Solopiano| 16.Soundtracks| 17.The80s| 18.TopHITS| 19.World
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.