filip 03-05-2010 17:54:54
Eu nu ma las pana nu-l transform pe zizou intr-un adevarat Crestin, cu frica lui Dumnezeu, un Crestin Ortodox model!

N-ai scapare, cale de mijloc nu e, ori te intorci la Dreapta Credinta, ori o sa sfarsesti in infern, supus vesnic la cele mai grele cazne. Stiu ca adanc in sufletul tau, razvratirea ta impotriva lui Dumnezeu e doar un strigat de ajutor.

Asa ca lasa prostiile si fa ce trebuie: mergi la Biserica!
Tu vrei sa mor de ras.

Esti mai prost decat prevede legea,eu nu-nteleg de ce oamenii ca tine trebuie sa aiba acces la un forum.
Du-te-n topicul de religie,ofera-mi acolo ARGUMENTE care sa sprijine ceea ce sustii,nu sa repeti ca dobitocu' si crizatu' aceleasi baliverne,caci nu faci decat sa ma amuzi. Pana atunci in ochii mei ramai doar un habotnic cu mintea batuta-n cuie,ca toti crestinii fanatici de altfel.
Pana ma vei convinge cu ARGUMENTE ca eu ar trebui sa ma inchin zeului tau psihopat,am tot dreptul sa-mi bat poula de tot ce-nseamna religia cre(s)tina,sa-i dau la mouie "fecioarei" Maria si tuturor sfintilor tai. Asta ca sa vezi cat de impacat sunt cu mine insumi,cum spre deosebire de tine nu am niciun fel de teama si sunt foarte sigur de ceea ce cred.
Vlad Dracul 03-05-2010 10:15:44
Zizou, Respect !
Multumesc.
Note: Posts were merged