Pseudo-rockar- colaborator. Rock Zone
9 326 vizualizări
944 răspunsuri
Linkuri topic "Rock Zone"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
21 aprilie 2010, 14:19:52 • actualizat 21 aprilie 2010, 14:21:33 (1 ori)
Pseudo-rockar- colaborator.
21 aprilie 2010, 14:48:09
Multumesc! Pe viitor insa, cauta si semnificatia cuvintelor pe care le folosesti.
21 aprilie 2010, 16:05:08
filip 21-04-2010 00:46:53
Te iei acum si de Sfanta Cruce? Da tie chiar iti place sa-ti bati joc de tot ce e sfant? Nu ti-e frica de Dumnezeu?Edited by Mishulica at 21-04-2010, 16:30
21 aprilie 2010, 16:26:07
Ce tare e asta, probabil a tinut in el decand s-a nascut
.
Zizou du-te la control, i-a niste ghiduri de conversatie, ca esti dus ba!
.Zizou du-te la control, i-a niste ghiduri de conversatie, ca esti dus ba!
21 aprilie 2010, 16:27:55
Stai linistit, te "naste' imediat, ai rabdare.
21 aprilie 2010, 18:40:02
crisu 21-04-2010 16:26:07
Ce tare e asta, probabil a tinut in el decand s-a nascut
.Zizou du-te la control, i-a niste ghiduri de conversatie, ca esti dus ba!
Symbian
Zizou, nu e posibil asa ceva, n-am mai pomenit atata ura, vedeti oameni buni unde te duce rocku? Ai hulit Sfanta Biserica netrebnicule, mi-e si frica sa ma gandesc cand vei ajunge sa te caiesti (si ziua va veni, stai fara grija), oare Dumnezeu te va mai ierta? Nu e posibil sa vorbesti asa despre Creatorul tau. Apropo, erai beat cand ai scris?
22 aprilie 2010, 09:33:07
Era posedat, iti zic eu!
Biblia nu are nici o vina, Biblia si Iisus sunt ok, si de data asta vorbesc serios.
Biblia nu are nici o vina, Biblia si Iisus sunt ok, si de data asta vorbesc serios.
22 aprilie 2010, 12:45:44
Wurdulak,te rog spune-mi ca glumesti si nu sustii ca se poate face vreun contact cu divinitatea prin intermediul unei carti infecte scrise de niste retrograzi si primitivi cum e biblia.
@filip: netrebnic esti tu si toti cei ca tine care se lasa indobitociti la maxim de niste dogme infecte scornite DE CATRE MURITORI CA SI VOI. Tu nu pricepi ca pt mine Creatorul nu este dumnezeul crestinilor,ce dracu ti-e atat de greu de inteles?!
Tu esti atat de incuiat incat crezi absolut orbeste,nu percepi nicio secunda ca ceva legat de biserica sa fie minciuna/inselatorie,ceea ce e foarte grav si te face complet nedemn sa-i condamni pe altii care au vrut sa caute adevarul. Ti-am mai zis eu tie,locul tau e-n epoca de piatra bai nene la cata prostie colcaie in postarile tale,pt ca una e sa fii credincios si pot intelege asta,iar alta e sa pui eticheta de "Satana" pe tot ce nu se intersecteaza cu dogmele religioase.
Da,ai zis bine in legatura cu ura,am extrem de multa ura la adresa a tot ce inseamna biserica si am toate motivele sa fac asta,crede-ma ca as arde bisericile din temelii daca as sti ca legea nu m-ar pedepsi,pt ca asta merita la cat rau au produs si produc atator oameni.
@filip: netrebnic esti tu si toti cei ca tine care se lasa indobitociti la maxim de niste dogme infecte scornite DE CATRE MURITORI CA SI VOI. Tu nu pricepi ca pt mine Creatorul nu este dumnezeul crestinilor,ce dracu ti-e atat de greu de inteles?!
Tu esti atat de incuiat incat crezi absolut orbeste,nu percepi nicio secunda ca ceva legat de biserica sa fie minciuna/inselatorie,ceea ce e foarte grav si te face complet nedemn sa-i condamni pe altii care au vrut sa caute adevarul. Ti-am mai zis eu tie,locul tau e-n epoca de piatra bai nene la cata prostie colcaie in postarile tale,pt ca una e sa fii credincios si pot intelege asta,iar alta e sa pui eticheta de "Satana" pe tot ce nu se intersecteaza cu dogmele religioase.
Da,ai zis bine in legatura cu ura,am extrem de multa ura la adresa a tot ce inseamna biserica si am toate motivele sa fac asta,crede-ma ca as arde bisericile din temelii daca as sti ca legea nu m-ar pedepsi,pt ca asta merita la cat rau au produs si produc atator oameni.
Symbianwurdulak 22-04-2010 09:33:07
Era posedat, iti zic eu!
22 aprilie 2010, 13:00:20
Ce ziceam de eticheta de "Satana".
Acum fa-ne o favoare si nu mai amesteca religia si-n topicul asta,caci altfel ma vad nevoit sa iau legatura cu administratia forumului.
Acum fa-ne o favoare si nu mai amesteca religia si-n topicul asta,caci altfel ma vad nevoit sa iau legatura cu administratia forumului.
22 aprilie 2010, 14:45:26
Depinde ce crede fiecare. Cum interpretezi e problema cu Biblia. Seara asta merg la Setherial. filip, vii la suburbia?
Symbian
Tu chiar te-ai bucura sa vin, vad.
) Nu vin ca e lacas al desfranarii!
) Nu vin ca e lacas al desfranarii!
22 aprilie 2010, 16:04:37
M-as bucura sa fii teribil de dezamagit ca nu se intampla ce crezi tu.
MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
23 aprilie 2010, 01:49:59
filip 22-04-2010 09:11:00
Zizou, nu e posibil asa ceva, n-am mai pomenit atata ura, vedeti oameni buni unde te duce rocku?Revenind la metale
.. cine-i din Iasi? Au fost niste concerte misto saptamana trecuta .. si weekendul asta e full .. Au cantat trupe ca Negura Bunget, Trooper, Katharsis, Skepsis urmeaza, Luna Amara, Truda, Legend, Open Fire, Rotten Remains .. and so on.Si inca ceva .. care merge de 1 mai in Vama? Poate ne intalnim la o berica.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.