nu stiu care... oricum sunt OK icon-urile de la apeluri. ce am gasit pe net
browsres.dll is for your (internet explorer) syncres.dll is for your (Active sync) tapres.dll is for your (start botton icon) outres.dll is for your (tmail) shellres.dll is for your (system icons) try all dll apart from tapres.dll
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
imi poate da si mie cineva un linck de unde sa pot lua si eu o versiune de opera buna!ca mie imi zice ca versiunea ce o am instalata a expirat si sa verific saitul oficial pentru updat-uri,am intrat pe opera.com si am downlodat de acolo opera 8.65 pt wm2005 smartphone si dupa ce am instalato tot la fel zice :-(
Daca vrei pot sa urc eu Opera pe undeva,azi sau maine.Eu am tot versiunea 8.65,dar am modificat ceva la ea,am facut o combinatie cu un executabil gasit pe net,pt pocket pc.Nu-mi apare jos anuntul "This version of Opera will expire on 1st June",si alta diferenta e ca in loc de search engine-ul yahoo din pagina de start la mine e google.Mai pe scurt Opera asta merge mai bine ca 8.65 standard.
imi poate da si mie cineva un linck de unde sa pot lua si eu o versiune de opera buna!ca mie imi zice ca versiunea ce o am instalata a expirat si sa verific saitul oficial pentru updat-uri,am intrat pe opera.com si am downlodat de acolo opera 8.65 pt wm2005 smartphone si dupa ce am instalato tot la fel zice :-(
Nu stiu EviL,pur si simplu deschid executabilul si ramane imaginea de prezentare a jocului,fara sa se intample nimic.Parca deschid o poza.A incercat si Alin si la el tot asa face. A,si sa scoti Snow Rally City Stage 1.1 de pe site ca are un fisier lipsa,si Chopper Rescue care nu e QVGA si provoacă indigestie la telefon(blocare totala aproape).
04 iunie 2007, 01:08:16 • actualizat 04 iunie 2007, 01:13:19 (3 ori)
Stiu Relu,lipsesc niste gif-uri si un dll din City Stage.EviL l-a gasit pe PpcKingdom si l-a luat asa,eu il rugasem sa posteze doar Snow Rally.Cine l-a pus pe ppcKingdom l-a arhivat aiurea.Iar MiniJetFight are cu siguranta executabilul corupt. In fine EviL,eu iti adresez laude si multumiri,faci treabă bună.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.