Tu crezi ca dupa vreo 5 ani mai e vb de iubire in casnicie? Devine o obisnuinta,o rutina in care dragostea mai apare doar in momentele grele pe care le traverseaza cei doi
Pai daca ar fi asa cum zici tu atunci de ce te-ai mai casatori ? Stai cu femeia 5 ani si dupa gaseste-ti alta
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Pai te casatoresti ca asa e obiceiul si dupa cum s-a zis pe aici pt a crea un intreg alaturi de femeie. Ca doar ne completam reciproc:eu aduc bani in casa,ea face curat si mancare
Sunt multe femei care aduc bani in casa mai mult ca barbati , nu despre asta e vorba . Nu am lovit sub centura dar tatal tau o mai iubeste pe mama ta ? Intreabal sa vezi ca da si o iubeste mai mult ca la inceput pentru-ca copii apropie nu desparte . Dupa aia 5 ani femeia ta v-a naste si tu o vei iubi mai mult pentru-ca ti-a purtat copilul in pantice si-l creste , educa alaturi de tine
Intr-o zi vei gasi iubirea adevarata si tot ce ai invatat pana atunci se va narui , o vei lua de la capat alaturi de EA . I-ti va schimba mentalitatea , ve-i da totul pentru ea , va fi ca o regina pentru tine . DOAR DACA IUBESTI CU ADEVARAT .
Domne , cata risipa de albastru , spre a ne opri sa TE vedem !
Femeia este aceea care pastreaza viata si o innoieste.Femeia este fiinta prin care Dumnezeu si-a luat un trup omenesc si a venit printre noi sa ne reinvete omenia in esenta ei:iertarea,rabdarea,toleranta,mila,iubirea de semeni.Fara femeie,secretul rezistentei,continuitatii si maretiei ei,viata,ar inceta.Uitam adesea ca suntem fiii unor mame.Uitam uneori ca partenerele noastre care ne iubesc isi zidesc vietile in temelia vietilor noastre.Luati de tulburarile vietilor noastre,cel mai adesea inutile,uitam sa pretuim si sa acordam respect acestui nevazut izvor de blandete,duiosie si intelegere.Cel mai bine ar fi sa invatam cu totii sa iubim cu adevarat si sa demontam eterna sintagma a misoginismului:"lumea noastra este si trebuie sa fie condusa de barbati".Uitam ca echilibrul acestei lumi l-a creat,pe nevazute,tacut,lumea femeilnr.Cel care nu respecta femeia nu respecta viata.Iar cine nesocoteste viata este pierdut.
nu imi vine sa cred ce spui claudiu....asta chiar le intrece pe toate...femeia carpa barbatului?....incredibil..dar din pacate o gramada de barbati gandesc ca tine...m-ai lasat fara cuvinte...de ce nu ne legi dracului si sa ne dai drumu doar sa facem mancare curatenie....eu iti dau un sfat cumpara-ti un robot..cred ca dupa tine si ala ar fi mai bun ca femeia....daca spui asa despre femei inseamna ca nu ai un pic de respect fata de mama ta in primul rand iar dupa aceea...nu mai are rost m-ai lasat masca cu gandirea asta!
Chiar daca ce ati scris pe aici in proportie de 80%e adevarat(ma refer la posturile lui bitza si raulandrei) eu tot sunt de parere ca barbatu e superior femeii
Claudiule mama dar tu gandesti exact ca un comunist No ofense,dar ia spunemi,prietena ta e o cà¥rpa?...thing again
MOMENTAN NU AM PRIETENA DOAR GACICI Mi se pare aiure ca la varsta asta sa-mi fac o relatie stabila. Sunt prea tanar pt asa ceva,mai bine incerc cat mai multe fete ca sa am de unde alege
Mai claudel,normal ca barbatul e din unele puncte de vedere superior femeii (de ex mai puternic),dar trebuie sa le acordam si lor putin respect.Sa stii ca sunt deacord cu tine in privinta multor lucruri dar parerea mea e ca nu trebuie sa ne batem joc doar din simplul fapt ca suntem superiori.La urma urmei toti suntem oameni si asta e cel mai important.De exemplu o femeie n-o sa poata niciodata sa urce in ring cu tine,dar in bucatarie iti da lectii.Sincer si eu sunt genul de om la fel de categoric si sigur pe el la fel ca si tine.Dar hai sa recunoastem ca intre femei si barbati fiecare are rostul lui.
parerile condradictorii pot continua asa la nesfarsit.mai ales daca ar fi mai multe femei pe forum..lol..hai sa tragem linie sa vedem care sunt rezultatele )
Claudel spui ca acum ai numai gagici(apropo ce inseamna 'gagica' pentru tine),cand va veni vremea sa ai si tu o prietena la care o sa tii,egoul tau masculin o va considera o carpa,nu? Hai ca esti funny
Dincolo de nori e o raza de lumina, Dincolo de nori e lumea mea....
Gagica=una cu care iesi la disco in oras "te iubesti" nitel cu ea,apoi mai iesi cu alta,apoi o suni din nou cu prima...parca nu stiti ce vreau sa zic. De iubit poate am sa iubesc odata,dar asta nu inseamna ca acea iubita imi va fi superioara ci doar ca ma va completa pe mine
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.