Este egalitate intre femei si barbati?
1 997 vizualizări
230 răspunsuri
Topicul a fost blocat. Nu se mai acceptă răspunsuri.
Linkuri topic "Este egalitate intre femei si barbati?"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
1933 mesaje
din 21/07/2005
SonyEricssonP1i
mda, femeia e femeie si barbatul e barbat.... vor drepturi mai multe ca barbatii dar obligatii nu of pai daca vor egalitate ar trebui sa ne purtam cu ele ca cu noi lol ...adica 'barbateste'
KapitaK
MW Lurker
361 mesaje
din 25/12/2008
17 martie 2009, 19:42:14
femeia (eva) a fost facuta din coasta barbatului (adam). chiar Dumnezeu ne spune cine e mai presus.
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
Si cand spuneam ca d-zeu este un misogin faceati gura!
)
Stai calm ca nu spune d-zeu asta! L-ai auzit tu? Asta spun niste cretini!
Intre mine si prietena mea este egalitate in tot. Restul a inceput sa nu ma mai intereseze!
)Stai calm ca nu spune d-zeu asta! L-ai auzit tu? Asta spun niste cretini!
Intre mine si prietena mea este egalitate in tot. Restul a inceput sa nu ma mai intereseze!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
17 martie 2009, 20:37:47
Blandu 17-03-2009 19:46:19
Stai calm ca nu spune d-zeu asta! L-ai auzit tu? Asta spun niste cretini!
Ai mare dreptate aici. Biblia e doar o poveste compusa de oameni, nu de Dumnezeu sau mai stiu eu ce forta divina. Si oamenii sunt oameni (sunt partimitori, gresesc, posibil sa nu fi fost in toate mintile, etc.) MW Liker
90 mesaje
din 11/12/2007
1 aprecieri
17 martie 2009, 20:46:01
vad pe unu'-altu' pe-aici, cica, 'barbatul fara femeie n-ar putea trai', ei bine, daca nu era femeia - barbatul traia vesnic. De unde stiu?! se deduce din biblie (ca tot se facea referire la biblie mai sus)
.
Dupa parerea mea barbatul e mult superior femeii din punct de vedere intelectual, eu nu am auzit de femei genii, filosoafe, de mari compozitoare, poete, pictorite celebre, femei care sa faca descoperiri importante; cu toate ca eu stau bine cu auzul.
La concursurile de sah au separat femeile de barbati, femeile au dreptul sa participe la barbati insa invers nu e admis, oare de ce?! O parte din drepturile pe care femeile le au spre deosebire de barbati se datoreaza faptului ca sunt inferioare din punct de vedere intelectual. draj d'ameaz
in-fine, "e si ele om", dar in cazul asta cea mai inteligenta specie de pe pamant e barbatul, nu omul.
.Dupa parerea mea barbatul e mult superior femeii din punct de vedere intelectual, eu nu am auzit de femei genii, filosoafe, de mari compozitoare, poete, pictorite celebre, femei care sa faca descoperiri importante; cu toate ca eu stau bine cu auzul.
La concursurile de sah au separat femeile de barbati, femeile au dreptul sa participe la barbati insa invers nu e admis, oare de ce?! O parte din drepturile pe care femeile le au spre deosebire de barbati se datoreaza faptului ca sunt inferioare din punct de vedere intelectual. draj d'ameaz

in-fine, "e si ele om", dar in cazul asta cea mai inteligenta specie de pe pamant e barbatul, nu omul.
Symbian
ei hai...exceleaza si ele la unele lucruri! Doar ca...Nu imi vin acum in minte.
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
17 martie 2009, 21:33:04
egalitate, nu imi palce sa zic ca femeia sau barbatul e superior, nu tot oameni sunt!?
este o prostia ilegalitatea intre sex
este o prostia ilegalitatea intre sex
Symbiankapitak 30-09-2007 10:38:20
mda, femeia e femeie si barbatul e barbat.... vor drepturi mai multe ca barbatii dar obligatii nu of pai daca vor egalitate ar trebui sa ne purtam cu ele ca cu noi lol ...adica 'barbateste' 
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Windows CE
Cum se numeste actiunea prin care mai multi barbati se intalnesc intr-un loc pentru a vorbi si a demonstra cat de inferioare sunt femeile, si pentru a-si da dreptate cu simpatie unul altuia?
.................
GAYFEST! (ar trebui schimbat numele topicului
) )
Stau sa imi imaginez cum puteti sta alaturi de fiinte atat de inferioare voua? Poate din cauza ca este singurul lucru ce va face sa va simtiti superiori...
Si nu imi pot stavili gandul...daca ati ajuns la concluziile astea inseamna ca aveti niste distruse la usa...incepand de la mama si terminand cu prietena cea mai buna a prietenei!
) Mai interesant e faptul ca cine se aseamana se aduna...asta va face pe voi...asa cum probabil sunteti!
)
Stiu ca am deranjat o mare parte dintre voi si sincer ma doare fix acolo unde puneti voi botul!
Bafta si si cat mai multa barbatie acolo unde nu va arde soarele!
.................
GAYFEST! (ar trebui schimbat numele topicului
) )Stau sa imi imaginez cum puteti sta alaturi de fiinte atat de inferioare voua? Poate din cauza ca este singurul lucru ce va face sa va simtiti superiori...
Si nu imi pot stavili gandul...daca ati ajuns la concluziile astea inseamna ca aveti niste distruse la usa...incepand de la mama si terminand cu prietena cea mai buna a prietenei!
) Mai interesant e faptul ca cine se aseamana se aduna...asta va face pe voi...asa cum probabil sunteti!
)Stiu ca am deranjat o mare parte dintre voi si sincer ma doare fix acolo unde puneti voi botul!

Bafta si si cat mai multa barbatie acolo unde nu va arde soarele!
Symbian
blandu,decat sa faci "arogante".... 
pe tine ce te-a deranjat?
Pana acum era o discutie decenta si se baga feministul...ai vb. ca pe santier,sau ca o femeie,mai rau.
pe tine ce te-a deranjat?
Pana acum era o discutie decenta si se baga feministul...ai vb. ca pe santier,sau ca o femeie,mai rau.
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
18 martie 2009, 14:40:44
egalitate........
bărbații excelează in unele domenii, iar fetele in altele... nu trebuie sa gândiți așa de negativist
daca nu era femeia voi cum va nășteati? mama voastră nu e tot femeie (din asta reiese ca va faceți mama proasta)
si de ce studiile au demonstrat ca femeile au gândirea cu 2-3 ani înaintea bărbaților?
Acum daca femeile nu lucrează in construcții înseamnă ca sunt inferioare?
si in constituția României scrie ca oamenii sunt egali indiferent de sex, religie sau etnie.
așa ca terminati cu posturile astea de rahat.
bărbații excelează in unele domenii, iar fetele in altele... nu trebuie sa gândiți așa de negativist
daca nu era femeia voi cum va nășteati? mama voastră nu e tot femeie (din asta reiese ca va faceți mama proasta)
si de ce studiile au demonstrat ca femeile au gândirea cu 2-3 ani înaintea bărbaților?
Acum daca femeile nu lucrează in construcții înseamnă ca sunt inferioare?
si in constituția României scrie ca oamenii sunt egali indiferent de sex, religie sau etnie.
așa ca terminati cu posturile astea de rahat.
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
Symbian
nu a spus nimeni ca sunt "proaste".
Iar faza cu 2-3 ani se manifesta in adolescenta,apoi dispare avansul.
Iar faza cu 2-3 ani se manifesta in adolescenta,apoi dispare avansul.
MW Liker
90 mesaje
din 11/12/2007
1 aprecieri
18 martie 2009, 16:36:05
Blandu 18-03-2009 12:55:45
GAYFEST!
Si da, femeia il face pe barbat sa fie superior, daca nu era femeia barbatul nu avea la ce sa se rezume. Fatza de animale?!
Nu a spus nimeni ca sunt proaste femeile, doar ca barbatii sunt mai inteligenti decat ele, parca sa si demonstrat stiintific lucrul asta cu toate ca era evident, dar marog, daca zice cineva ca femeia e proasta nu-l contrazic

NFS, da si niste exemple de domenii in care femeia exceleaza
as putea numara domeniile acelea pe 'degetele de la un deget' . Poate ai vrut sa zici ca sunt si ele utile la ceva sau au unele avantaje... 
in constitutia romaniei, oamenii (femeia si barbatul) au drepturi egale nu ca sunt egali, draj' d'ameaz! nu-i tot una

Asadar, femeia si barbatul sunt egali doar in drepturi pentru ca asa au decis niste barbati

Si da, ar trebui schimbat numele topicului, sa se precizeze la ce 'egalitate' sa ne rezumam. Sau mai bine, inchideti topicul, nu are sens sa dezbatem o asemenea tema, aici nu facem altceva decat sa ofticam femeile si afemeiatii amintindu-le cum sta treaba, concluzia e evidenta.
MW Addicted
4477 mesaje
din 09/08/2007
20 aprecieri
Nokia3250
eu zic sa se închidă topicul ca e plin de aberații!
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare?
Carti - Te fac neprost!
Carti - Te fac neprost!
MW Moderator
5625 mesaje
din 12/12/2007
90 aprecieri
18 martie 2009, 18:19:43
Idem. E forum de IT&C totusi, nu? Si ne dam mari ca avem creier, desi gandirea unora te face sa te intrebi daca respectivii chiar poseda asa ceva.
Femeile au doua maini, doua picioare, cap, ochi, etc. Sunt din aceeasi specie cu barbatii, deci sunt oameni. Desi spre deosebire de barbati au o gaura intre picioare, asta nu le face inferioare sexului masculin.
Iar "Eva a fost facuta din coasta lui Adam" mi se pare cea mai mare aberatie posibila.
Femeile au doua maini, doua picioare, cap, ochi, etc. Sunt din aceeasi specie cu barbatii, deci sunt oameni. Desi spre deosebire de barbati au o gaura intre picioare, asta nu le face inferioare sexului masculin.
Iar "Eva a fost facuta din coasta lui Adam" mi se pare cea mai mare aberatie posibila.
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.