13 decembrie 2006, 00:22:59 • actualizat 13 decembrie 2006, 00:24:58 (1 ori)
Am schimbat bateria cu una noua si tot la fel imi face (adica il incarc (azi l-am incarcat la ora 16 si acum e ora 00 si s-a terminat bateria) si dupa cateva ore vreau sa sun de pe el si imi apare "baterie descarcata" mai arata o liniuta din 6-7 cate are si se inchide) . Cel care mi l-a vandut a spus ca lui nu i-a facut asa probleme, dar o sa il duca la un service sa vada ce are...Sper sa il faca ca de mult vroiam un asa telefon
Se poate sa fie de la vreo aplicatie care sta aprinsa tot timpul Azi mi-am formatat si telefonul si cardul si nu am mai bagat nimic pe el. Si vad ca nu mi-a mai facut asta Aveam aplicatia Call Recorder care statea aprinsa tot timpul si ma gandesc ca din cauza asta. Voi ce spuneti
In seara asta am bagat aplicatii care nu stau in "background" Sper ca maine dimineata sa nu imi faca probleme. Daca imi face ma duc sa ma intalnesc cu baiatul care mi l-a dat sa il duca la service. Daca nu o sa imi faca atunci ma duc eu la service sa imi schimb soft-ul la el
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.