ma refer ca telefoanele care leam vazut codate.... cand bag o cartela diferita imi zice direct sim incorect sau ceva si papa.... nu cere pin.... asta incerc eu sa zic...
Inseamna ca nu se refera la pinul cartelei,o fi vreun cod pentru decodare ceva... Din cate stiu,6680 se decodeaza greu si nu in Romania la vreo 100 euro.
La unele telefoane care sunt codate tot cere codul pin,apoi apare ca e blocat. Ai incercat cu o alta cartela in afara de aia a ta ,tot de orange?! Ca spun si eu asa,o fi posibil sa nu accepte cartela ta.
desi retelele de telefonie mobila ar trebui sa vanda telefoanele NECODATE sau la alegerea clientului SA LE DECODEZE nu fac asta. pentru simplul motiv ca au un comportament asemanator cu al cainilor care-si marcheaza cate un copac
Sal! Am si eu ceva intrebari in legatura cu tel asta! Ce versiune de symbian are? Daca merg aplicatiile pe el cu apn wap? Si cam cati bani face unul la 2nd? Am unul in probe si de aia! Multumesc anticipat!
d-asta am yo!are symbian os 8.0!cum daca merg aplicatiile pe el cu apn wap depinde de aplicatie!si nu am inteles bine a treia intrebare!cat e la mana a doua?la noi,in Raid,in Targoviste,7-8 batrane!cam asa!poate si 6...nah!:-P
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.