Da, aveam de gand sa implementez si asta in versiunea urmatoare. Nu am mai lucrat de multa vreme la proiectul asta, dar o sa continui zilele astea dezvoltarea sa
Feature-ul asta e prioritatea nr. 1 pentru MWRullz. Buba e ca nu prea am mai lucrat la proiectul asta (plictiseala), dar o sa incerc sa lansez o versiune noua ASAP
Suport pentru ecranele wide, implementat rapid, in 5 minute. Am pierdut fisierele proiectului initial si mi-a fost lene sa fac iar extensie pentru Firefox si Chrome. In Firefox merge cu GreaseMonkey, in Chrome merge de la sine. In Opera, metoda de instalare e aceeasi. Enjoy.
Daca va apar de doua ori butoanele & shit... asigurati-va ca nu folositi de doua ori MWRullz (dezinstalati versiunea veche din extensii)
edit: e exact ce a scris wmlinuz (daca m-as fi uitat de dinainte mi-ar fi luat doar un minut, nu 5). Am pus 95% ca sa fie totusi ceva spatiu intre pagina si marginile browser-ului
e super in wide bravo oviudiu singura chestie care e un pic deranjanta pt mine e ca se face wide abia dupa ce se incarca complet pagina in browser (pe opera)... nu ramane permanent wide.
Nu am ce-i face, scriptul e executat abia dupa ce se termina pagina de incarcat. As putea face sa se execute inainte dar in felul acesta nu mai pot accesa elementele din pagina de vreme ce ele nu exista inca.
@DSF, te-ai gandit sa integrezi in forum modulele alea de JavaScript pe care le-am facut acum ceva timp pentru extinderea functionalitatilor forumului? Personal intru de la mai multe calculatoare si nu vreau sa instalez peste tot plugin-ul (plus ca multi nu stiu de el).
ov1d1u, am integrat addon-ul tau in site acum. Insa am scos redimensionarea wide, arata aiurea situl. Nu e proportionat bine si in plus trebuiesc alte modificari. Ramane scriptul tau o perioada. Multumesc!
14 ianuarie 2013, 14:18:50 • actualizat 14 ianuarie 2013, 14:19:18 (1 ori)
Da, am vazut ca l-ai implementat si chiar m-am uitat prin setari sa vad daca nu am pus o setare pentru a dezactiva redimensionarea wide. Se pare ca nu. E mult mai bine cu ea dezactivata, pe langa partea cu disproportionalitatea mai e si efectul neplacut cauzat de faptul ca redimensionarea se face dupa incarcarea paginii.
Mersi si eu ca ai luat in considerare sugestia mea.
P.S. La mine inca se redimensioneaza. E chestie de cache?
14 ianuarie 2013, 14:22:35 • actualizat 14 ianuarie 2013, 14:26:57 (2 ori)
Dai un force reload (ctrl f5). Am incercat sa pun width procentual la tabela de layout, dispare efectul de resize dar tot arata aiurae datorita problemelor de proportionalitate.
Multumesc si eu pt timpul dedicat.
PS: am vazut ca ai facut ceva si de search.. nu am stat sa analizez acolo. Despre ce este vorba?
LE: imi place functia de auto resize si revenirea la dimensiunea originala per imagine
PS: am vazut ca ai facut ceva si de search.. nu am stat sa analizez acolo. Despre ce este vorba?
Nu inteleg la ce te referi. Daca spui de cea de la creearea de topic nou, avea scopul de a afisa topic-uri cu denumiri asemanatoare, dar... it's no longer working.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.