Whiteboy culmea si eu ma-m uitat ieri la el. Cea mai penibila parodie din cate am vezut. . am stat si o zi intreaga sa-l iau . In trailer arata bine dar can il vezi nu are nici un haz
Vedeti ca asta e topic de subtitrari nu recomandari filme.
Stie cineva unde gasesc subtitrari pt "La limita imposibilului" (The Outer Limits) pt toate cele 7 sezoane? Am cautat dar nu am gasit nicaieri pt toate sezoanele.
dsf, daca ne-ai spune denumirea exacta a unui episod sau a torrentului cu pack-ul, incluzand si grup release-ul ne-ar fi mai usor, asa risti sa gasesti subtitrari nepotrivite pentru filmele tale
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
momentan am gasit decat sezonul 1, 6 si 7. o sa mai caut maine, nu cred ca termini de vizionat primul sezon in seara asta. uite aici http://www.etitrari.ro/The-Outer-Limits_2674.html sper sa se potriveasca
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.