06 iulie 2007, 12:08:04 • actualizat 06 iulie 2007, 12:09:18 (1 ori)
HTC Polaris, urmasul lui Artemis va avea WM 6, ecran VGA, 256 ROM, 128 RAM, procesor Qualcomm MSM7200 de 400Mhz, GPRS, EDGE, 3G, HSDPA, camera de 3MP cu autofocus, slot microSD, Bluetooth, WiFi 802.11 b/g, radio FM, GPS. E neoficial deocamdata. Se intrec astia pe sine. + poza + alte noutati: http://www.mobinaute.com/75702-htc-kaiser-iris-vogue-nike-volans-polaris-shangri.html
stirile erau de vreo saptamana pe mobile-review...chiar se intrec pe ei..daca le scot pe piata inainte sa apara la noi iphone....VOQUE de exemplu care e un touch cu 400mhz, 256 rom si 128 ram..asa mai merge ..si e posibil sa apara inainte...in ultimul timp HTC scoate modele pe banda rulanta...de la zvon pana la lansarea pe piata nu trec 2 luni
HTC has released a free operating system upgrade to Windows Mobile 6 Professional for some of its communicators sold in Asia under the Dopod mark. The upgrade for Dopod D810 (HTC Trinity) is available from July 10 onwards, for Dopod 838pro (HTC Hermes) - from July 12, for Dopod P800W (HTC Artemis) - from July 13 and for Dopod U1000 (HTC Athena) - from July 20. The upgrade is provided for free download from Asian HTC site.
HTC o pe un drum gresit.. ma refer la faptu caci astia chiar vor sa renunte la implementarea IR-ului in urmataorele telefoane.. ultimele telefoane fara IR. Sa nu mai zic de trecerea la porcaria de HTC USBext .. Oare nu putem face ceva? sa le scriem mailuri si sa-le spunem ca ar trebuie sa lase o mufa jack standard (ori 2.5mm ori 3.5mm) si sa introduca inapoi IR... Pacat..
eu am spus! am presupus ca nu suporta, insa e tot mai probabil ca pe viitor se se rununte la aceste mici componente hardware "invechite" in pofida altora! acum nici tu nu cred ca ai prefera un tel cu irda dar fara BT!
mda. . chestia e ca telecomenzile majoritatea sunt pe Irda.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Eh, evoluam... IrDA e deja invechit. In Romania mai e util, ca doar multi mai au telefoane cu IrDA si nonBluetooth, dar pentru altii li se pare un mod incet si invechit de a transmite date. Plus ca ocupa loc in carcasa, putin ce-i drept, dar cum tendinta e de a miniaturiza aparatele... Daca vrei, particip si eu cu un mail. Le spun ca am un C100 si sunt profund dezamagit ca nu are IrDA... florinet, true.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.