17 noiembrie 2006, 19:28:54 • actualizat 17 noiembrie 2006, 19:31:31 (1 ori)
Sal iote problema mea HELP please Mi sa blocat c500 I am dat un hard reset sufletu : death :.. nu mere am incercat sa reinstalez wm5 ca asta il aveam pe el imi da eroarea aia ==CreateFile Err== , mi a spus cineva sa dau Format BINFS am dat acuma nu se mai coneteaza prin USB Am inteles ca singura scapare e numai aia cu cardu care poate sa mi o explice mai pe larg ca n o inteleg Ms Mult Are cineva un BackUp pt un c 500 raman recunoscator pe viata
Sal iote problema mea HELP please Mi sa blocat c500 I am dat un hard reset sufletu : death :.. nu mere am incercat sa reinstalez wm5 ca asta il aveam pe el imi da eroarea aia ==CreateFile Err== , mi a spus cineva sa dau Format BINFS am dat acuma nu se mai coneteaza prin USB Am inteles ca singura scapare e numai aia cu cardu care poate sa mi o explice mai pe larg ca n o inteleg Ms Mult Are cineva un BackUp pt un c 500 raman recunoscator pe viata
vreau si eu backupul la romul original orange RO va rog mult. mail meu e : bmw2000 @ gmail dot com --- Mersi mult. Daca vreti sa vb pe messenger, id meu e: mse _ 86 fara spatzii.
La C100 a reusit cineva sa faca backup la rom? eu am incercat cu instructiunile de aici si nu am reusit. Daca stie cineva vreo metoda il rog sa imi spuna si mie. Merci
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.