e exact cum te-ar intreba un copil mic cand ajunge intrun hipermarket "ce trebuie sa iau de aici pt a avea de mancare" la care tu ii zici tot... lol Sony Ericsson Xperia X10
16 441 vizualizări
209 răspunsuri
Linkuri topic "Sony Ericsson Xperia X10"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
30 octombrie 2010, 17:30:37
marusca tu te auzi ce zici
e exact cum te-ar intreba un copil mic cand ajunge intrun hipermarket "ce trebuie sa iau de aici pt a avea de mancare" la care tu ii zici tot... lol
e exact cum te-ar intreba un copil mic cand ajunge intrun hipermarket "ce trebuie sa iau de aici pt a avea de mancare" la care tu ii zici tot... lol
02 noiembrie 2010, 07:36:54
mult anuntatul update la versiunea 2.1 a aparut. azi imi dau si eu update la aceasta versiune.
MW Addicted
951 mesaje
din 25/10/2005
02 noiembrie 2010, 08:19:02
La mine nu spune asta, de ce oare?
MW Liker
71 mesaje
din 23/11/2008
02 noiembrie 2010, 08:22:14
Aseara am trecut si eu la 2.1,acum sunt in teste.
La prima vedere arata bine,sa vedem cat de bine este optimizat si sa vedem si durata de viata a bateriei(angry birds consuma ceva din ea).
La prima vedere arata bine,sa vedem cat de bine este optimizat si sa vedem si durata de viata a bateriei(angry birds consuma ceva din ea).
MW Addicted
951 mesaje
din 25/10/2005
02 noiembrie 2010, 08:28:29
bah, voi sunteti nebuni? Pai la maica Marusca de ce nu apare? Vreti sa ma sinucid?
02 noiembrie 2010, 08:32:16
nu ai tupeu
va aparea in curand. duminica s-a lansat update-ul in tarile nordice... si incetul cu incetul in maxim o saptamana va aparea la toata lumea asa au spus cei de la sony pe blogul oficial
MW Addicted
951 mesaje
din 25/10/2005
02 noiembrie 2010, 09:03:12
pai si tu in ce tara esti tinere? Asta ca sa stiu cand ma astept sa ma updatez si eu....
Symbian
in romania. Dar telu e luat din anglia si are soft de uk
MW Liker
71 mesaje
din 23/11/2008
02 noiembrie 2010, 13:01:59
Eu am telefonul cumparat din Romania,este codat orange dar nu este branduit.Cand am trecut la R2BA026,in meniul secret(Menu,Back,Back,Menu,Back,Menu,Menu,Back)la versiune scria ceva de Nordic combined(b),probabil de aceea a mers update-ul la mine.Nu disperati ca o sa apara cat de curand si in Romania si bineinteles avem si limba romana la el.
MW Liker
57 mesaje
din 25/07/2010
02 noiembrie 2010, 14:56:51
Salut,spune-mi si mie cum se comporta cu noul update,se misca mai bine,poze,filmat,sunet in convorbire,etc.sunt pe punctul sa-l vand si nu stiu ce sa fac.bafta
MW Liker
71 mesaje
din 23/11/2008
02 noiembrie 2010, 17:37:28
Salut,pot sa-ti spun ca se misca foarte bine si am vreo 65 de aplicatii si jocuri instalate,memoria libera pentru instalari este undeva la 400mb,din care eu mai am 210mb liberi.La poze nu pot inca sa-mi dau seama pentru ca eu foloseam si o aplicatie Vignette,pe care o folosesc in continuare(pozele ies mai mari ca dimensiune in mb,iar la un zoom nu se pierde asa din claritate).Pe partea de filmare este vizibil mai bine(HD-ul si autofocusul continuu isi fac treaba),si pot sa spun ca sunt un pic exigent cu partea foto si filmare la un telefon.Despre sunetul in timpul convorbirii se simte o imbunatatire,dar exista si loc de mai bine.Bateria mai trebuie testata,am oprit 3g-ul,folosesc doar wireless pentru internet,scos de la incarcat dimineata,folosit live walppaper(papa ceva)butonat ceva mai mult decat normal,convorbiri cam 40 minute,ceva gps sa vad rapiditatea conexiunilor si la ora 17.30 mai am 50% din baterie.Am avut in "teste"si un galaxy al unui prieten care a plecat pe afara vreo doua saptamani,era cumparat de la orange cu softul original si cateva aplicatii instalate,super telefonul dar nu ma convins,tot mai multumit eram de xperia,dar fiecare cu gusturile lui.Asa ca eu zic sa incerci intai 2.1 apoi vezi daca il vinzi sau nu.Succes
MW Addicted
951 mesaje
din 25/10/2005
03 noiembrie 2010, 07:41:25
Nimic din ce scrii tu mai sus nu prea m-ar interesa, decat sa ma tina si pe mine bateria mai mult....Si sa pot instala aplicatiile in card, restul sunt doar de figuratie!
MW Veteran
698 mesaje
din 01/03/2008
03 noiembrie 2010, 07:51:47
ar trebui sa se poata instala aplicapiile pe card.asa am citit pe net ca pe android 2.1 poti instala aplicapii si pe card.
====================
HUSTLE LOYALTY RESPECT...
====================
====================
MW Addicted
951 mesaje
din 25/10/2005
03 noiembrie 2010, 08:21:37
si ma mai intereseaya ceva, sa pot vedea video dupa trilulilu pe el sau dupa alte siteuri
MW Addicted
951 mesaje
din 25/10/2005
03 noiembrie 2010, 08:32:32
Incepand de duminica seara Sony Ericsson a lansat pe piata o noua versiune a sistemului de operare de pe Xperia X10: Android 2.1. Upgrade-ul este disponibil deocamdata pentru doar o parte din termnale (in functie de piata si operatorul in care se afla) urmand ca pana la sfarsitul lunii noiembrie sa fie disponibil in toata lumea. Daca nu ai avut noroc sa fii intre cei care au acces din prima la upgrade si nu vrei sa astepti pana cand softul va fi disponibil pentru telefonul tau exista o scurtatura. Atentie, daca urmezi procedura de mai jos vei pierde garantia telefonului! Este posibil ca urmand pasii de mai jos sa distrugi complet telefonul! Nu recomand aceasta procedura decat persoanelor care au mai facut asa ceva in trecut. Aceasta procedura merge doar pentru X10i cu acces de root nu si pentru X10a sau Mini (Pro)
Iata care sunt pasii:
* In primul rand acces root (se foloseste Universal Androot, se gaseste daca cautati pe Google)
* Instalati Root Explorer (nu se gaseste in Andoid Market, cautati tot pe Google)
* Editati fisierul system/default.prop cu Root Explorer. Pentru asta in folderul system apasa pe butonul Mount R/W din coltul din dreapta sus. Apasa lung pe fisierul default.prop si alege Open in Text Editor. Inlocuieste cifrele (XXXX-XXXX) din aceste doua linii cu 1234-8465:
ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX
ro.product.name=X10_XXXX-XXXX
* Salveaza si restarteaza telefonul.
* Foloseste aplicatia Sony Ericsson Update Service si instaleaza Android 2.1 pe Xperia X10.
Atentie, inainte de a incerca toti pasii descrisi mai sus e bine sa incercati SEUS, poate upgade-ul este deja disponibil pentru telefonul tau. Folositi procedura de mai sus doar daca nu mai aveti rabdare sa asteptati cateva zile.
Iata care sunt pasii:
* In primul rand acces root (se foloseste Universal Androot, se gaseste daca cautati pe Google)
* Instalati Root Explorer (nu se gaseste in Andoid Market, cautati tot pe Google)
* Editati fisierul system/default.prop cu Root Explorer. Pentru asta in folderul system apasa pe butonul Mount R/W din coltul din dreapta sus. Apasa lung pe fisierul default.prop si alege Open in Text Editor. Inlocuieste cifrele (XXXX-XXXX) din aceste doua linii cu 1234-8465:
ro.semc.version.cust=XXXX-XXXX
ro.product.name=X10_XXXX-XXXX
* Salveaza si restarteaza telefonul.
* Foloseste aplicatia Sony Ericsson Update Service si instaleaza Android 2.1 pe Xperia X10.
Atentie, inainte de a incerca toti pasii descrisi mai sus e bine sa incercati SEUS, poate upgade-ul este deja disponibil pentru telefonul tau. Folositi procedura de mai sus doar daca nu mai aveti rabdare sa asteptati cateva zile.
Înapoi la Android OS
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.