Spune-mi si mie daca ai gasit ceva aplicatii pentru inregistrarea convorbirilor,backup si blocarea anumitor apeluri(blacklist),am primit telefonul abia ieri si umblu innebunit dupa asa ceva,iar timpul nu ma ajuta Multumesc!
26 mai 2010, 18:52:13 • actualizat 26 mai 2010, 19:32:04 (1 ori)
foloseste cineva o aplicatie pt calendar care sa permita editarea intrarilor si offline fara a fi necesara sincronizarea la google? si inca o chestiune: la mine volumul in timpul apelului este f slab ... aveti si voi problema asta?
Salut.Miam luat si eu un X10 adica pentru nevastamea ca eu prefer HD2, si treaba cu sunetu e cam nasoala nu numai in casti la muzica dar si difuzorul, daca esti in afara undeva si e un pic de zgomot sunt mari sanse sa nu-l auzi.Ultimul telefon care l-am avut a fost un SE K810, nici nu se compara la sunet si casti si sonerie, e mult prea jos X10.Are alte plusuri, WiFi merge bestial, aplicatiile si touch screenul merg tare bine, face poze misto, parerea mea daca vrei sa filmezi si sa te dai tare iati o camera video HD si nu mai trage de telefon......
Ce varianta de firmware aveti si cum se comporta telefonul?Eu l-am cumparat de la orange(este codat dar nebranduit),si are firmware R1FA014.Vreau sa-i pun alta varianta de firmware(R1FA016-am inteles ca se comporta mai bine atat sunetul cat si camera),sau mai noua,dar nu stiu cum,am incercat prin SEUS dar imi spune ca am deja ultimul firmware.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.