01 februarie 2010, 17:24:05 • actualizat 01 februarie 2010, 17:25:13 (1 ori)
in momentul unui apel,prin simpla trecere a mainii peste camera frontala a telefonului,acesta va intra automat pe silentios.se poate seta si pentru a trimite mesaj apelantului.merge pe n73.atat am putut testa.teoretic pe toate FP1 #/file.php?id=446735 si un prewiev...
Mersi frumos pentru link, din pacate nu merge sa vad stream-ul, imi da eroarea "Server Error! (FFFFFFE1)", am setat toate rezolutiile posibile pentru stream si degeaba.
02 martie 2010, 22:48:25 • actualizat 02 martie 2010, 22:49:59 (3 ori)
[quote name="pex" time="01-02-2010 17:24:05"] in momentul unui apel,prin simpla trecere a mainii peste camera frontala a telefonului,acesta va intra automat pe silentios.se poate seta si pentru a trimite mesaj apelantului.merge pe n73.atat am putut testa.teoretic pe super frate..... mai bagati de astea
De ceva vreme mi se întâmplă o chestie ciudată cu aplicațiile ce necesită conexiune la wap, Opera, Opera Mini, etc, nu se mai conectează deși browserul intern funcționează fara probleme. Are cineva vreun sfat/explicație?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.