Am deschis acest topic pentru cei care au un tel. Symbian si sunt in cautarea unor aplicatii 'destepte'!Tot aici sunt rugati sa posteze cei care folosesc aplicatii interesante si vor sa ne ajute postand aici adresa de unde au luat-o!Va rog spuneti si la ce e buna aplicatia respectiva!
Eu vreau un pvplayer-pt streaming pe orange!Am gasit cateva versiuni dar sunt trial si cand le folosesc imi apare in permanenta pe ecran [b]unregistred[b/]
faceti cum vreti. dar daca gasesc vreun post cu crack, serial sau ceva de genul asta, cel ce a postat va avea ban. regula asta e de la inceput si vreau sa fie respectata!
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
3d regulile sunt reguli si vor fi respectate!....Cred! Omu vrea o aplicatie si eu stiu unde o poate gasi si o postez aici nu e vorba de nici un crack,warez sau alte chestii asemanatoare,intelegi?Pt smartmovie pt filmd avi il gasiti pe http://wwwap.euforia.ro in sectiunea dnd-aplicatii-s60!Pvplayeru de la orange nu e bun!
3d regulile sunt reguli si vor fi respectate!....Cred! Omu vrea o aplicatie si eu stiu unde o poate gasi si o postez aici nu e vorba de nici un crack,warez sau alte chestii asemanatoare,intelegi?
Te inteleg prietene, dar daca vrei da-i aplicatia pe PM sau pe mail sau p[e ce vrei tu, dar nu pe forum
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
nu incerc ca nu vreau sa supar pe nimeni,ziceam niste memorii!!! sa stiti ca o aplicatie misto e agile mesenger care nu numai ca e cel mai bun mesenger pe care l-am vazut pana acum si e instant,dar poti si trimite sau primi de la cel cu care vorbesti poze,muzica sau alte chestii,ideea e sa pui mai inainte .jpg.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.