La ce te uiti pe Antena 1? Chiar sunt curios.
La "Test de fidelitate", "Acces direct", emisiunea aia regizata gen "Test de fidelitate" (cand cineva le prezinta parintilor "marea iubire"), "Un show pacatos", la emisiunea aia cu blondele de 2 lei, la rahatul ala de emisiune de divertisment (cica) "In puii mei" unde nu gasesti nici macar 5% din umorul celor de la "Divertis" de pe Pro tv, la filmele vechi de 100 de ani pe care le dau de 10 ori pe luna? Sincer, in afara de "Observator", chiar nu ai ce sa vezi pe Antena 1. Sa nu-mi spui ca-ti place sa te uiti la toate "vedetele" de 2 lei promovate de Antena 1 si OTV: Ogica, Simona Senzual, Sexy Braileanca, Nikita etc?
Toate emisiunile bune din trecut au disparut. Antena 1 e jos de tot. Din punctul meu de vedere, pana si Prima este peste Antena 1 in momentul de fata. Acolo am ce sa vad. Singurul lucru de calitate pe care pot sa-l vad la Antena 1 este "Observator", atat.

PS: acum pe Pro TV este "Batman Begins" (cel din 2005)
Mie mi se pare cu 1% mai bun decat "The Dark Knight".

Ceea ce nu suport la Antena 1 este ca nu dau si ei filme cat de cat mai noi ci numai filme foarte vechi (an de an aceleasi filme). Nu o sa se compare la capitolul asta cu Pro TV nici in 50 de ani.
Sa nu credeti ca ma uit la tv foarte mult. Abia am timp sa ma uit o ora pe zi, insa din cate am vazut pana acum si din programul acestor canale, Pro tv este clar peste Antena 1. Asta o spun si audientele.