Dap ,e o regie totala , da buni actori au romanii astia ) stiti ca plang si palmuiesc a dracu de bine ) (am vazut niste secvente) da un actor de exemplu l am vazut in mai multe 'episoade' sa zic asa, o PORCARIE,,,CA SI TRADATI IN DRAGOSTE!!! Personaje fictive!!!
mai or fi si la ernest... dar parca si acum am pe un dvd episodul ala cand a sarit ala de la 2 cand l-au prins cu nevasta altuia in casa
daca a fost regizat l-au platit calumea pe ala sa sara de la balcon
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mai or fi si la ernest... dar parca si acum am pe un dvd episodul ala cand a sarit ala de la 2 cand l-au prins cu nevasta altuia in casa
daca a fost regizat l-au platit calumea pe ala sa sara de la balcon
probabil asa au facut ,dar eu stiam ca a fost de la etajul 1, si a cazut in spatele blocului pe iarba,, )) mai ca a si ploat in ziua aia,/da nu mi mai amintesc multe ,poate sa si gresesc,
22 septembrie 2008, 23:37:51 • actualizat 22 septembrie 2008, 23:40:28 (2 ori)
cel mai usor iti dai seama de pe fata lor . se vede clar cand esti suparat pe bune si cand la misto. chiar daca faci spectacol si la misto...se vede diferenta fata de cazul real. acolo e mai multa implicare,pun mai mult suflet
+la test de fidelitate de la fuste mini au trecut la tzatze goale ca sa aiba si ei o audienta ceva... mai nou... azi era aia ..."va place sa faceti sex cu mai multi barbati deodata?" ce intrebare de test de fidelitate e aia? mai degraba zici ca e casting xxx mai lipsea sa o intrebe si cum...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Eu cred ca cei de la TVR prea s-au intins.Adica,TVR 1 e ok.TVR 2 si el.TVR Cultural nu ma uit (prea multa cultura =)) ) Dar ce rost mai aveau TVR 3 si TVR Info? Ca si asa nu prea o sa fie vizionate.Poate au destule resurse,ca doar e televiziune care apartine statului. Mie imi plac Carcotasii.E umor de bun gust.Si Mondenii,de asemenea.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.