27 septembrie 2005, 20:09:04 • actualizat 27 septembrie 2005, 20:12:52 (1 ori)
Bravo sorintm, imi place topicul!!! Eu am fost ieri la o partida de stuca pe Arges, da nu a prea mers, apa tulbure de la ploile astea Da nu renunt, la urmatoarea partida promit ca voi prinde stuca ! La rapitor imi place cel mai mult sa pescuiesc, luna trecuta am fost in DELTA, la MILA23, sa fi vazut acolo stucii ce am prins!
Vad ca toti va mandriti cu capturile! Eu n-am prea multe partide la activ (de pescuit :lol dar pt mine e un hoby.nu m-as duce singur, ca nu am scule :-)... ?Din CRaiova..pe Jiu,a relatat pt d-voastra...
[img]http://img209.imageshack.us/img209/5880/7590avatar5642451vz.gif[/img] pOwErEd bY JohnnY
Bucurestenii au sperat ca potopul de saptamana trecuta ii transforma in prosperi oameni de afaceri A circulat mai intai un zvon: din crescatorii s-ar fi scurs tot pestele. Si vine la vale, o data cu apele involburate ale raului Colentina. Pe nepusa masa, in tot bucuresteanul s-a trezit pescarul. Si a dat iama in lacuri, cu juvelnic si minciog. Mi s-a parut comica stirea de asta am postat-o aici ca tot avem topic pentru pescari
Dincolo de nori e o raza de lumina, Dincolo de nori e lumea mea....
@Claudel, o lanseta BUNA, te ajunge in jur de un milion juma' cu tot cu accesorii. Am vrut sa imi iau si eu o lanseta mai 'stralucita', dar la cat de rar ma mai duc eu in ultimul timp la pescui, am renuntat la ideie
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]
@Claudel, o lanseta BUNA, te ajunge in jur de un milion juma' cu tot cu accesorii. Am vrut sa imi iau si eu o lanseta mai 'stralucita', dar la cat de rar ma mai duc eu in ultimul timp la pescui, am renuntat la ideie
Carbulea nu exagera ,ca nu-i asa scump......cu 50-60 lei iti iei cam tot ce iti trebuie pt o partida de pescuit profesionist ........sau tu le cumperi pe cele mai scumpe?
bine ca nu e nimeni din transilvania pescar.. vara asta am fost de multe ori la pescuit cu prietenii dar de cele mai multe ori sfarseam cu berea in mana.. desigur dupa ce faceam o supa de peste mie imi place sa prind pesti mai domoli, carasi, bibani...
Eu am renuntat la cumparatul "sculelor" de pescuit @Bogdan_ked, tu de duci in bazarul ala din Barlad si iti iei un bat si o mulineta? Lingurite nu iti iei, momeli, inele la bat, fir, carlige etc. La asta m-am referit
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]
vad ca a cam murit topicul asta......la ca il invii eu Am si eu o intrebare:la copca a pescuit cineva pana acum?.. Poate ne adunam sa mergem iarna asta la un pescuit la copca........stiu eu o balta
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.