fii tu fara grija ,vor atrage destule fonduri ca sa justifice cheltuieli enorme ,numai pentru cautarea in imensa baza de date; "pentru siguranta si protectia cetateanului" e totul pana la urma nu?
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
era o intrebare...cine stie ce cipuri se baga in telefoanele astea noi si nu mai e nevoie de cartela...de exemplu se spune ca iti poate fi ascultat si cu telu stins...deci?ce treaba are cartela?
20 ianuarie 2009, 23:21:16 • actualizat 20 ianuarie 2009, 23:22:40 (1 ori)
E o mare porcarie aceasta lege de kkt////oare nu se poate face nimic/....adica o greva in masa....a utilizatorilor de telefonie mobila.....sa-i fafcem cumva pe operatori sa opreasca legea...ca noi nu avem sanse ...daca nu folosim si noi porumbei....si secretu ramane secret...daca nu trag cu pusca dupa ei
Nu pastrau inregistrari decat 48 de ore,te asigur!
Wrong, daca era asa nu puteau emite factura. Datele de initiere si terminare a apeluri trebuiau sa fie pastrate pe toata perioada in care clientul avea dreptul sa ceara factura detailata.
Nu imi trimiteti mesaje private pe acest forum, sunt banat la cerere!!! Pot fi gasit pe djgsm.info
E o mare porcarie aceasta lege de kkt////oare nu se poate face nimic/....adica o greva in masa....a utilizatorilor de telefonie mobila.....sa-i fafcem cumva pe operatori sa opreasca legea...ca noi nu avem sanse
greva,stiu,vor iesi multi oameni in strada,dar... crezi ca lor le pasa ca iesim noi in strada?
20 ianuarie 2009, 23:28:06 • actualizat 20 ianuarie 2009, 23:30:27 (1 ori)
dany_feier 20-01-2009 23:11:33
era o intrebare...cine stie ce cipuri se baga in telefoanele astea noi si nu mai e nevoie de cartela...de exemplu se spune ca iti poate fi ascultat si cu telu stins...deci?ce treaba are cartela?
corect. vezi telefoanele de la zapp
era un truc care puteai asculta cu telu inchis cum zici la vechiile nokii. am citit mai demult pe niste forumuri.
lasand asta la o parte si tot hazul...oricine intreg la cap isi da seama ca pe zi ce trece ajungem semi-sclavi , stiti ce zicea nastradamus
in momentul de fata te duci la servici (daca il mai ai) si primesti... o marire de cont cu bani virtuali ,adica nu CASH. ca tu inca poti transforma contul ala in cash asta e partea a 2a. insa in timp cine stie... devalorizarea si lipsa frapanta de cash care sa acopere suma de bani din sistemul virtual e ...cel putin ingrijoratoare .telefonul si corespondenta iti este monitorizata , veniturile iti sunt monitorizate ,daca mai ai si o rata esti ca un fel de tzaran pe mosia boierului ,dar modern ce-i drept.
e trist...
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
E o mare porcarie aceasta lege de kkt////oare nu se poate face nimic/....adica o greva in masa....a utilizatorilor de telefonie mobila.....sa-i fafcem cumva pe operatori sa opreasca legea...ca noi nu avem sanse
greva,stiu,vor iesi multi oameni in strada,dar... crezi ca lor le pasa ca iesim noi in strada?
aaa nu sa iesim in strada...ca nu am avea nici-o sansa...ma refeream ca utilizator de telefonie...sa nu facem nici un apel vreo saptamana si sa ne inchidem telefoanele(daca rezista cineva)..si sa vezi cum se duc operatori la lege si le da cu legea in cap...si nu le da nici-o inregistrare sau ceva de genu asta....adica e ceva personal..nu imi convine sa fiu asculat sau mau ideea ca as putea fi ascultat cand vb.cu cineva....ce naiba ...am scapat de comunisti si acum dam pe masa mai rau
The end is comming ... Si nu ma puneti sa va explic dc...
Ma jur ca aveam o profesoara de engleza cu care am facut meditatie din cls a 3 a pana in cls a 8 a, care chiar mi a zis ca asa se va ajunge ... Era o femeie foarte religioasa si inteleapta si tocmai acum imi dau seama cata dreptate avea Pana la urma o sa fim ca niste vite monitorizate la orice pas ...
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.