Sunt mai multe aplicatii care blocheaza touchscreen-ul, astfel nu veti putea apasa pe vre-un buton accidental (de ex cand va apeleaza cineva).
Pentru deblocare aplicatiile se folosesc de anumiti senzori prezenti in aceste deviceuri:
- senzorul de stylus
- senzorul de lumina (device-ul va ramane blocat in husa, iar cand il scoateti automatic se va debloca -> PocketShield)
- accelerometrul
- zona capacitativa
Acum voi lista aplicatiile, pt majoritatea numele este sugestiv:
Ar mai fi si S2U2, aplicatia asta nu se foloseste de nici un senzor. Blocheaza automat device-ul,deblocarea se face similar iPhone, trageti cu degetul.
Toate sunt FREE.
Daca cautati o solutie pt problema cu raspunsul la un apel cand aveti device-ul in buzunar sau husa (cred ca TOTI am dat de problema asta), puteti ori folosi aplicatiile mentionate mai sus, ori PhoneCanvas de la HTC (Slide to Answer/Ignore). Si S2U2 se poate configura pt a actiona similar cu HTC PhoneCanvas. Din setarile lui S2U2, la Phone se pune on "Slide to End" si la "Slide to Answer" always.
Mie imi e mai comoda solutia cu Slide to Answer/Ignore.
Aceste solutii sunt valabile doar pt HTC Touch Pro si HTC Touch Diamond.
Aplicatii pt blocarea touchscreen-ului
8 305 vizualizări
6 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii pt blocarea touchscreen-ului"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
19 ianuarie 2009, 16:54:10 • actualizat 19 ianuarie 2009, 16:55:19 (2 ori)
MW Addicted
12436 mesaje
din 09/01/2006
18 aprecieri
19 ianuarie 2009, 17:05:16
DSF 19-01-2009 16:54:10
Ar mai fi si S2U2, aplicatia asta nu se foloseste de nici un senzor. Blocheaza automat device-ul,deblocarea se face similar iPhone, trageti cu degetul.Aplicatia se gaseste pe ShareMobile.
MW Addicted
1779 mesaje
din 12/08/2007
7 aprecieri
19 ianuarie 2009, 17:35:32
Ceva pentru omnia nu se gaseste? S2U2 merge e destul de enervanta
"Asa e barbatii, niste porci"
Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Mai binele e dusmanul binelui
zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
Windows CE
Nu stiu.. eu de astea am aflat de pe xda-developers. Incearca aplicatia sugerata de Raoul.
Totusi as vrea ca acest topic sa fie doar pt Touch Pro & Diamond. Poti deschide un topic general sau specific omnia pt asta
Totusi as vrea ca acest topic sa fie doar pt Touch Pro & Diamond. Poti deschide un topic general sau specific omnia pt asta
MW Addicted
5940 mesaje
din 01/03/2008
5 aprecieri
24 ianuarie 2009, 14:42:39
Throttle Lock
imi place foarte mult aplicatia,iti faci un fel de cod secret care il stii dar tu si il deblochezi cu el
e foarte tare
imi place foarte mult aplicatia,iti faci un fel de cod secret care il stii dar tu si il deblochezi cu el

e foarte tare
MW Lurker
426 mesaje
din 27/02/2006
12 aprecieri
24 ianuarie 2009, 15:26:37
dintre toate aplicatiile de screen lock am ramas la pocket shield. mananca cele mai putine resurse, nu are foarte multe lucruri de setat la el, metode de deblocare diferite ( slide de sus in jos, cand scoti stylusul, cand apesi butonul din mijoc, folosind senzorul de lumina, etc). la Throttle Lock am avut probleme cu setarea codului si la deblocare trebuind sa dau reset de vreo 3 ori ca sa scap de el.
Get 2GB Free Cloud Storage with Dropbox!
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
Primiti si voi si eu 250MB in plus pe langa cei 2GB standard, daca va inregistrati de pe linkul din home!
[img]http://www.fightersoft.ro/sigs/sig.php?layout=green&username=mrjay.png[/img]
[img]http://img34.picoodle.com/img/img34/3/2/11/f_logo2m_8122557.jpg[/img]
Începător
8 mesaje
din 30/03/2009
13 aprilie 2009, 16:29:36
O aplicatie foarte simpla pentru blocare nu exista? As vrea sa se blocheze/delocheze ca un telefon normal. Pochet shield cere activare dar merge foarte prost , vreau ceva simplu atat. Daca stiti unul...pt Diamond
Înapoi la HTC Diamond & HTC Touch Pro
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.