23 iulie 2009, 13:28:35 • actualizat 23 iulie 2009, 13:37:18 (1 ori)
Cred ca pana la urma reteaua e de vina, nu telefonul meu, caci am mai incercat cu un Omnia si tot nu mergea. Reteaua e la pamant.
Eu m-am speriat caci era prima data cand incercam sa intru pe wifi dupa ce mi-am pus din nou DXIA5 si stiam de cand am avut inainte acest rom ca merge, si de aceea am inceput sa umblu prin setari... ca nu am stare si imi complic singur viata. Oricum, acum le-am pus cam cum stiam ca erau inainte si caut o retea sa incerc.
L.E.: Am dat de un wireless prin oras si... merge fara probleme. Cum ziceam, reteaua de la serviciu e down, si eu umblam ca nebunul prin setari, ca sa-l stric mai rau.
am si eu o intrebare mai ciudata: - daca vreau sa dau hard reset doar la MY STORAGE e normal sa dea Format Fail? PS: mentionez ca am dat FULL HARD RESET, am facut si update de rom dela id1 la ia5, dupa care am testat din nou..si la fel... daca il trec pe mass storage pot sa ii dau format din windows...
se pare ca problema e mai grava.. in afara de faptul ca nu se poate formata My Storage acum a inceput sa se si blocheze... probabil pt ca instalez programele pe Storage, zic eu... Singura iesire din blocaj e hard reset (varianta cu combinatia din butoane)... soft resetul e inutil.. Nu ramane decat sa il trimit la garantie...
Daca vrei sa dai un ful format la device si storage,dai reset din gaurica si imediat dupa acea apasa pe cele doua taste de rapundere,respectiv respingere pentru apel concomitent.O sa te intrebe daca vrei sa il formatezi.
23 iulie 2009, 23:33:04 • actualizat 23 iulie 2009, 23:36:58 (1 ori)
Phonyx 23-07-2009 19:22:55
Daca vrei sa dai un ful format la device si storage,dai reset din gaurica si imediat dupa acea apasa pe cele doua taste de rapundere,respectiv respingere pentru apel concomitent.O sa te intrebe daca vrei sa il formatezi.
am facut asta deja..dar fara niciun rezultat...am incercat si cu update de rom(mai multe variante)...la fel nicio schimbare... ramane varianta cu garantia
24 iulie 2009, 12:38:03 • actualizat 24 iulie 2009, 12:39:13 (1 ori)
Oricum...din cate stiu eu hard resetul din butoane nu sterge ce e pe storage ci doar memoria interna...d3mon,noi am avut aceasi problema cu update-ul si am reusit...si avem aceasi versiune de ROM,numai ca eu nu am avut probleme cu hard reset,nici la main memory nici la my storage...nu stiu ce sa zic...poate steff are vreo idee...
24 iulie 2009, 13:47:10 • actualizat 24 iulie 2009, 13:47:35 (2 ori)
Da, am o idee.
steff195 25-11-2008 06:04:59
Apesi tasta de apel (din stanga) si introduci *#1546792*# Selectezi 'Preconfiguration' Introduci codul *#81230*# si selectezi OK Selectezi 'Singapore', ca default Operator Ii dai ca accepti, dupa care telefonul va face HARD RESET Acum ruleaza aplicatia de update si ar trebui sa fie ok.
Asta era pentru a schimba acolo tara, pentru a scapa de Incorrect Software Version. Dar stiu ca era un cod care facea FULL HARD RESET. Deci, poti incerca, dar nu trebuie sa schimbi neaparat tara, lasi cum ai, ci doar ii dai sa-si faca treaba, si o sa faca hard reset la ambele memorii. Succes!
maryus si steff ...va multumesc pentru idei, dar...credeti-ma am incercat tot... am vb cu cei de la garantie si mi-au zis ca e posibil sa se fi defectat ceva la cipul de memorie interna; cel mai probabil un defect hardware.. asta e ..oricum l-am trimis azi dimieanta la service.. si astept un rezultat de la ei... sa vedem rezultatul.
sal.am si eu o problema de vre-o 2 zile.eram in germania si nu imi mai mergea imundu mess,credit mai aveam.azi cand am intrat in tara nu mai aveam credit si am crezut ca mi-a expirat oferta d net,nu merge nici explorerul dar surpriza merge opera.am dat sa activez iar net dar mai este oferta activa.ma poate ajuta cineva.
25 iulie 2009, 03:31:15 • actualizat 25 iulie 2009, 03:32:38 (4 ori)
Am gasit pe net cum ca atunci cand incarcarea e terminata, butonul de Power ar trebui sa se faca verde din rosu. Telefonul e la incarcat de 6 ore (avea 20% atunci) si tot rosu e. Informatie eronata sau h/w failure?
salut, de ieri nu imi mai merge touch screenul si nu i-am facut nimic special, nu l-am bagat la apa, nu l-am scapat, asa m-am trezit deodata, ieri am mai umblat putin pe internet si se incalzea, dar am inteles ca asa se incalzeste prcesorul si nu are nimic, acuma ma gandesc sa ii schimb rom ul poate merge,sau un hard reset, dar daca nu merge nu stiu daca pot trece de alignment screen, daca nu merge nici asa sa il trimit la garantie dar nu stiu cat il vor tine
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.