care ma poate ajuta si pe mine:
miam luat ieri un cablu de date si am bagat niste muzica pe telefon toate bune si frumoase pana azi dimineata cand am vrut sa bag niste videoclipuri am conectat cablu la telefon si dupa vro 5 10 minute sa stins telefonu' si de atunci nu merge sal incarc si se aprinde doar cu cablu cumparat pana cnd apare sigla de la samsung omnia si se resteaza de fiecare data(.
p.s cu alt cablu nu face nimic nu se aprinde...
Problema Samsung Omnia
30 811 vizualizări
851 răspunsuri
Linkuri topic "Problema Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Luver
123 mesaje
din 13/07/2009
01 aprilie 2010, 20:54:48
Ok, hai c-am dat si eu de o belea cu un Omnia:
Am un Windows7 x64 si un omnia 8gb de la orange. Are un firmware super vechi asa ca am vrut sa-i fac un update cu grand prix la dxia5. Problema e ca la restart, telefonul afiseaza un telefon cu un triunghiu galben in coltul jos si nu mi-l detecteaza deloc in grandprix. Am bagat driverele, tot. Am "spart" firmware-ul de dxdia5 cu Executor, apoi am bagat partile in grandprix. Debifat download automatically si incercat sa detectez telefonul. Vreun sfat? Sa incerc de pe un XP cu installerul default de DXIA5?
Am un Windows7 x64 si un omnia 8gb de la orange. Are un firmware super vechi asa ca am vrut sa-i fac un update cu grand prix la dxia5. Problema e ca la restart, telefonul afiseaza un telefon cu un triunghiu galben in coltul jos si nu mi-l detecteaza deloc in grandprix. Am bagat driverele, tot. Am "spart" firmware-ul de dxdia5 cu Executor, apoi am bagat partile in grandprix. Debifat download automatically si incercat sa detectez telefonul. Vreun sfat? Sa incerc de pe un XP cu installerul default de DXIA5?
MW Liker
67 mesaje
din 15/03/2010
02 aprilie 2010, 00:31:51
Edge de preferat era sa folosesti XP -ul la un update de firmware pt Omnia. Incearca asa poate ai sa reusesti.
MW Luver
123 mesaje
din 13/07/2009
02 aprilie 2010, 13:46:25
Piff, k.. Fac un backup la 7, pun XP, rezolv telefonul si dau restore la backup. Should work just fine..
MW Lurker
213 mesaje
din 27/06/2009
02 aprilie 2010, 17:08:17
Sau poti folosi un XP bootabil de pe memory stick
MW Liker
66 mesaje
din 20/02/2010
09 aprilie 2010, 14:07:37 • actualizat 09 aprilie 2010, 14:09:55 (1 ori)
care ma poate ajuta si pe mine
...va rogg
am instalat o versiune de opera..9.5.....si nu mi-a placut cum merge...si am sters-o...si i-am dat un reset....si nush ce s-a intamplat
(((...nu imi mai apare nimic...deci se dechide...apare logo-ul ala cu samsung....si nu mai apare home screen...ca si cum s-a inchid...dar raspunde toutchul....se aude cand apas pe el...e activata chestia aia....si nush ce s-a intamplat....oare o pot rezolva cu un alt ROM
....si daca da cum as putea sa imi recuperez toate pozele
((((....va rog ajutati-ma
((
...va roggam instalat o versiune de opera..9.5.....si nu mi-a placut cum merge...si am sters-o...si i-am dat un reset....si nush ce s-a intamplat
(((...nu imi mai apare nimic...deci se dechide...apare logo-ul ala cu samsung....si nu mai apare home screen...ca si cum s-a inchid...dar raspunde toutchul....se aude cand apas pe el...e activata chestia aia....si nush ce s-a intamplat....oare o pot rezolva cu un alt ROM
....si daca da cum as putea sa imi recuperez toate pozele
((((....va rog ajutati-ma
(( MW Liker
67 mesaje
din 15/03/2010
09 aprilie 2010, 16:07:48
danutzy banuiesc ca tu pozele le ai in storage memory nu unde se instaleaza rom -ul. Asa ca ai putea sa incerci sa iti instalezi din nou versiunea de rom pe care ai avut-o si nu cred ca ai sa pierzi nimic atata timp cat le ai salvate in storage memory.
MW Liker
66 mesaje
din 20/02/2010
09 aprilie 2010, 16:29:22 • actualizat 09 aprilie 2010, 16:39:14 (1 ori)
da...sunt in my storage...la dcim,,,acolo sunt....dar faza e sa nu fie ceva busit la el....de soft nu e prob..il pot schimba....sper
(
( MW Liker
66 mesaje
din 20/02/2010
09 aprilie 2010, 18:36:08 • actualizat 09 aprilie 2010, 19:26:56 (1 ori)
deci pana la urma ma poate ajuta cineva experimentat
...sau daca cineva a mai intalnit aceasta problema sa imi spuna cum a rezolvat-o
....pt k m-am obisnuit cu telefonul si nu as vrea sa il schimb
((...asta in cazul cel mai rau
(
...sau daca cineva a mai intalnit aceasta problema sa imi spuna cum a rezolvat-o
....pt k m-am obisnuit cu telefonul si nu as vrea sa il schimb
((...asta in cazul cel mai rau
( MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
10 aprilie 2010, 02:30:48
Un rom nou ca si asa incep sa fie tot mai bune si fara bug-uri cred ca este si solutia pentru tine.Defect hardware nu cred sa fie deci nu ai de ce sa il schimbi.In 10 minute e ca nou.
http://www.4shared.com/dir/4qrP55yB/Omnia.html
http://reparatii-laptop-arad.uv.ro/
Începător
13 mesaje
din 07/04/2010
10 aprilie 2010, 07:44:46
cum fac sa dezinstalez manilla 2d de pe telefon?
a luat-o razna touch flo, si se suprapun toate tab-urile
mentionez ca manilla a venit impreuna cu rom-ul proaspat instalat (wm6.1 build 21054.1.6.7)
daca as instala eu aplicatia,e posibil sa isi revina?
a luat-o razna touch flo, si se suprapun toate tab-urile
mentionez ca manilla a venit impreuna cu rom-ul proaspat instalat (wm6.1 build 21054.1.6.7)
daca as instala eu aplicatia,e posibil sa isi revina?
Cum telefoanele au disparut , mi-am luat si eu un pocket pc
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
10 aprilie 2010, 08:04:44
M2D nu se poate dezinstala daca a venit odata cu rom-ul.Hard reset e solutia cea mai buna de a repara problemele ce au aparut , iar daca nu vrei atunci exista in softul de configurat M2D in ultimul tab parca ceva optiune de restore.Probabil ai instalat ceva tema incompatibila.Sau incearca unul din ultimele rom-uri aparute cu M2Dv2.(se perfectioneaza la fiecare rom nou scos tot mai mult)
http://www.4shared.com/dir/4qrP55yB/Omnia.html
http://reparatii-laptop-arad.uv.ro/
Începător
13 mesaje
din 07/04/2010
10 aprilie 2010, 08:28:29 • actualizat 10 aprilie 2010, 08:31:28 (1 ori)
ideea e ca imi place rom-ul asta , tine si bateria , si mai multe...
am incercat de f multe ori sa reconfigurez, dar parca ma chinui degeaba, am dat si restore din meniul manilla si nu are nici un efect
hard reset ce inseamna mai exact? ce presupune si cum se face?
sper ca nu imi sterge toate datele de prin telefon
am incercat de f multe ori sa reconfigurez, dar parca ma chinui degeaba, am dat si restore din meniul manilla si nu are nici un efect
hard reset ce inseamna mai exact? ce presupune si cum se face?
sper ca nu imi sterge toate datele de prin telefon
MW Addicted
1372 mesaje
din 10/10/2006
SAMSUNG-SGH-i900
Pt.hard reset intri in Settings-System-Hard reset si dai reset la main memory.Si da o sa ti se stearga tot din memoria telefonului.Ce ai in my storage o sa-ti ramana,asta in cazul in care nu resetezi si My storage.
Începător
13 mesaje
din 07/04/2010
10 aprilie 2010, 11:34:40 • actualizat 10 aprilie 2010, 11:47:07 (5 ori)
pai asta inseamna ca o sa trebuiasca sa instalez iar rom-ul si toate chestiile nu?
scuzati daca sunt stresant da sunt nou in lumea pocket pc
eu vreau doar sa imi mearga manilla cum trebuie ..restu e ok
http://forum.4tuning.ro/picture.php?albumid=2357&pictureid=31775
scuzati daca sunt stresant da sunt nou in lumea pocket pc

eu vreau doar sa imi mearga manilla cum trebuie ..restu e ok

http://forum.4tuning.ro/picture.php?albumid=2357&pictureid=31775
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.