...din ce citesc aici(foarte bine ca citesti)...imi dau seama ca telu asta e plin de probleme grave(daca cumperi unul stricat deja)...probleme ce apar din senin(nu chiar...toate au o logica)...il scoti de la incarcat si se arde ecranu(lucru care cred eu foarteee rar)...apar pete pe display(ceva firesc)..nu se aude(daca ai ceara multa in ureche sau praf la difuzor)..aiurea(nu cred)...vroiam sa imi iau unul(chiar te sfatuiesc) ...dar(dar ti frica!)...dupa cele citite aici..nici gand(mai razgandestete) .Pacat(nu e pacat)..e un telefon chiar dragut(foarteee dragut) ...
Sper sa nu o iei in nume de rau dar te vad destul de pesimist(lafel ca mine) totusi nu vei regreta achizitia unuia(lafel ca mine)
De 9 luni este la mine in buzunar si nu am de gand sal schimb devreme...daca sti sa ai grija de el ...si el va avea grija de tine
Salutare tuturo Omnia-nistilor(cuvant inventat de mine )
eu zic sa mai cauti si in romania...vazusem undeva si la 50 ron mai demult
touch si carcasa ? wow ar fi prea frumos sa fie adevarat man` astea vad ca sunt la pachet touch si carcasa , si ajunge cam 90 lei , si ajunge cam in 3 saptamii
Se merita...eu una zic sa il iei....are pret bun...eu mi-am comandat de pe ebay printr-un tip carcasa alba si m-a costat 90 ron...inca astept sa soseasca....dureaza destul.... intre 8-20 de zile lucratoare...acuma depinde de tine cat de repede il vrei....dar nu il mai ai in garantie?eu am avut probleme si mi l-au schimbat ei...imi pare rau sa aud asta
@GeorDanny: mie sincer mi se pare o copie. Te sfatuiesc sa nu iei. Eu am luat destule de pe ebay incat sa-mi dau seama daca e fake. Asta cam pare. Si pretul e cam suspect de mic. Parerea mea.
Ups aici nu ma pricep...s-ar putea mai mult ca sigur sa fie...nu m-am gandit...are dreptate stef...scuze..trebuia sa ma gandesc si eu, din moment ce am dat eu 90 ron pe o carcasa fara touch e ceva normal sa fie o fake...bine ca imi inchipui ca nici carcasa mea nu e originala dar acuma asta e...
26 noiembrie 2009, 21:31:24 • actualizat 26 noiembrie 2009, 21:32:07 (1 ori)
Salutare! Singurul lucru care m-a dezamagit la Omnia a fost calitatea pozelor; dată fiind si nepriceperea mea in domeniul foto , v-aș ruga să-mi spuneți si mie daca există ceva setari pt. imbunatatirea calitatii fotografiilor. Precizez ca: - am setarile pe auto (ISO, contrast, saturatie etc.); - pozele apar oarecum neclare. - blitzul e extrem de puternic si "albește" tot in proximitate. - doar la lumina zilei, cu soare, pozele ies , oarecum, multumitoare. Multumesc anticipat.
Sal geordanny De la el mi-am luat si eu TS-ul meu.In afara de faptul ca a venit dupa 40 zile lucratoare(ma plictisisem sa astept;poate am fost eu ghinionist)in rest totul a fost OK.Si merge perfect.Il am deja de 2 luni. Bafta
@nickro eu cred ca daca ai nevoie de poze iti cumperi un aparat foto...nu stiu de ce majoritatea aveti de spus despre camera foto...daca vrei poze iti cumperi un aparat foto...daca vrei un telefon destept iti iei un telefon destept...acuma nu poti avea toate intr`un telefon...telefoanele sunt facute pentru a vorbi la ele, etc, iar aparatele foto pentru a face poze..acuma scuze dar sincer asta e parerea mea...si sincer mie una chiar imi place cum face poze, la cate poze fac eu cu un telefon.....
sunt de acord cu oana... parerea mea este ca omnia face pozele mai mult decat frumoase (pentru un telefon). Daca vrei poze adevarate cumparati un nikon... )
Sal geordanny De la el mi-am luat si eu TS-ul meu.In afara de faptul ca a venit dupa 40 zile lucratoare(ma plictisisem sa astept;poate am fost eu ghinionist)in rest totul a fost OK.Si merge perfect.Il am deja de 2 luni. Bafta
Man` nu este acelasi user de la care ai cumparat si tu ? @Oana , carcasa pe care ai comandat`o tu , daca spui ca este alba , din cate am vazut eu sunt ceva mai scumpe cele albe decat astea normale , Si nici garantie nu mai am Si mai si tin mult la telefonul asta incat nu mi se pare mult in jur de 1 mill , carcasa + touch`ul Va multumesc pentru sfaturi , sa vedem ce fac, pana maine mai ma gandesc ... in urma sfaturilor voastre !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.