in puii mei ma faci sa mi iau asus d'asta si x-sim, sa ti l dau sa il mananci dupa ce vezi ca nu are nimic ) ... A aparut generatia a 2 a de xsim puii mei am vazut nokia 5310 cu xsim care functiona perfect, am tinut si eu xsim o saptamana in 5310 le meu si nu am avut probleme ... Am vazut si n70 , n73 cu xsim si tot la fel nici o problema ... Poate astea cu windows mobile sunt mai cu motz ... Pacat ca nu am incercat cu xsim cand am avut c100 le
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
ma puii tai tocmai iar dovedesti ca nu sti cum sta treaba. unele xsimuri merg bine(fara sa piarda reteaua des) si asta pentru ca pot fi programate sau au fost facute pentru acel model. faza e ca la noi vine xulescu care baga xsim in el,vede ca merge si gata. e mai complicat,nu cred ca intelegi. vreau sa zic ca unele modele mai vechi merg dar nu toate.
Cei cu limbaju asta pe voi? "ma", "pui mei"? Unde va credeti? Si v-ati prea abatut de la subiect.. de ce nu deschideti un topic general despre x-sim-uri?!
Noutate,acum o saptamana am fost la cateva service-uri prin zona Salajan,am intrebat daca se poate decoda Asus P552 Orange,nu stiau nimic despre acest model,acum am vazut ca si-au facut temele si decodeaza cu 50 ron prin cablu,nu cu prostiile de xsim,eu unu nu recomand xsim,turbosim.
Noutate,acum o saptamana am fost la cateva service-uri prin zona Salajan,am intrebat daca se poate decoda Asus P552 Orange,nu stiau nimic despre acest model,acum am vazut ca si-au facut temele si decodeaza cu 50 ron prin cablu,nu cu prostiile de xsim,eu unu nu recomand xsim,turbosim.
Pai si lai decodat?
Nu l-am decodat pt ca luasem deja un xsim,(nu merge f bine cu xsim,se mai pierde semnalul).cred ca o sa-l vand cat mai repede pt cineva ce-l doreste pe orange.daca vrea cineva, pm me.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.