ce tare reclama la Cava D'Oro. "n-ai cu cine mah ,n-ai cu cine..."
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
aia cu "sta bine pe cascaval" , am apucat pe sfarsit dar mi s-a parut ca era o dansatoare si astepta sa-i bage ala bani ,si ala ii baga in sutien o rola de cascaval
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mda .....acu sa va vad ,mai stiti reclama aceea cu "KENT" acea care o dadea ca reclama in timpu filmului DALLAS pe aia asa vreao ...daca o mai exista!!! sau aia cu "MARLBORO COUNTRY" ......faine reclame ...stiti de unde le-as putea lua?
aia cu "sta bine pe cascaval" , am apucat pe sfarsit dar mi s-a parut ca era o dansatoare si astepta sa-i bage ala bani ,si ala ii baga in sutien o rola de cascaval
cea mai proasta reclama ever ...cea de la coca cola aia cand sta ala la masa si ii zice ma-sa sa astepte...
daca ai stii ce sume s-au bagat in animatiile alea cu "fabrica de fericire" ... si intr-adevar au o grafica care se ridica la nivelul oricarui film de animatie creat pana in prezent.
insa asta de care ziceam mai jos...copilul ala pare tembel
Oamenii guralivi nu sunt de temut. De regula, vorbele mari si amenintatoare nu au decat rostul de a le ascunde frica si incapacitatea. Temeti-va de cei care tac si fac.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.