cel mai mult imi place cand intra ala in cadru si il baltâcaie burta. si cand se uita la aia cu privirea aia de idiot, tine ritmul manelei batand cu mana pe burta. .fata aia joaca in "Un pas inainte" pe protv.
"Asa e barbatii, niste porci" Mai binele e dusmanul binelui
Oricum nimanui nu-i pasa ce elaborezi tu, da-mi place ca totusi iti dai cu parerea.
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
Era o reclama cu 3 insi intr-o curte,unul intreba cu ce se mai lauda,primul avea niste ochelari,al doilea un telefon cu clapa si ultimul un oltcit cu usi care se deschid in sus;la sfarsit ziceau 'foarte tare' - la ce bautura era reclama ??
Usually I should post my phone name, PC config here... but IT'S NOT ABOUT THE HARDWARE ANYMORE. May you live in interesting times! TIME is the greatest gift of all. "Waste" your time wisely.Don't waste your time with someone who doesn't have it to spend it with you
mie mi-a placut aia de la cosmote cu iarta-l pe tavi si de dragul vremurilor erau tari reclamele de la bergenbier...prietenii stiu dc...aaaa si aia de la adria cu lemonlime...
SPV SUX NOKIA SUX SONY ERICSSON SUX MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX LG SUX PC RULZ
Lol da aia noua de la cosmote cu ala care are 3 telefoane. Ce fata face gagica cand il vede ceva de genul: "uite-l si pe snobul asta, se crede magazin de telefoane" )
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.