19 noiembrie 2009, 04:26:07 • actualizat 19 noiembrie 2009, 04:26:30 (1 ori)
Va rog dragi con-forumisti sa aruncati cu pareri in mine si in site-ul (eh... prea mult zis... e un portofoliu) meu.
Ce va place, ce nu va place, ce ar trebui schimbat.
Ca idee, am vrut sa fie ceva simplu, un pic stilat, usor de folosit si care sa isi atinga tinta... adica sa pot arata usor ce am lucrat pana in momentul de fata.
eh, ar fi ceva, dar mai mult o nota decat o critica. oricum nu mi-o lua in nume de rau. acel logo movie-mobile.net e facut de drix, si ideea e a lui... tu doar l-ai retusat un pic si i-ai dat transparenta
Ati vazut ca cei de la www.emag.ro au si carti de vanzare? Carti - Te fac neprost!
21 noiembrie 2009, 05:46:07 • actualizat 21 noiembrie 2009, 06:26:34 (2 ori)
Da! Cat se poate de adevarat! L-am gasit in pc alaturi de psd si am uitat complet! O sa il scot la primul update! Ms de atentionare!
Cosmin, nu are rost sa cumpar domeniu pentru ce am facut acolo. E doar cu titlu de prezentare si nu are rost sa dau bani! Cand o sa fac ceva mai complex, o sa iau si domeniu si un hosting serios!
L.E.: Gata NFS! S-a rezolvat! Scuze... nu a fost cu intentie!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.