Symbian
30 septembrie 2011, 09:10:20
ov1d1u 29-09-2011 12:12:48
Astazi am fost contactat de la o clinica de stomatologie ca sa le fac un site nou. Ei ar vrea ceva gen
www.warnerbros.com. Site-ul ala, din cate puteti vedea, e scris in Flash. Acum eu nu prea am experienta cu Flash-ul, deci am cateva nelamuriri:
1. Flash-ul poate comunica cu baze de date? Daca eu voi avea un site in Flash, cu cateva categorii, si voi dori sa adaug una noua, va trebui sa modific intreg fisierul flash?
2. E mai dificil de intretinut un site in Flash decat unul in PHP+HTML?
3. E oportun un site in Flash pentru o clinica de stomatologie fara prea mare renume (iar aici ma refer in special la SEO)?
1 da
2 da si nu, nu prea ai ce intretine numai daca nu vei folosi si php langa flash.
3 e la moda flashul, putini sunt care au telefoane belea cu care navigheaza pe siteuri de flash cu subiect de stomatogie

Mie imi plac siteurile flash profesional facute, nu ma pricep sa scriu flashuri cu scripturi inplementate in flash, desi am descompilat flashuri sa vad cum sunt facute. Din exemple e cel mai usor prind din mers idei. Rabdare nu am avut pentru a face un flash care si merita sa fie aratata internetului

Grea meseria de programator, mai usoara cea de agromechanica