09 septembrie 2005, 22:54:14 • actualizat 09 septembrie 2005, 22:55:15 (1 ori)
cateva date despre el: citez:,,Looking like a bizarre cross between a Smartphone and a Pocket PC with it's candybar layout, phone keypad and 2.4" inch touchscreen (the smallest seen yet on a Pocket PC), the Blizzard concept features:
- WINDOWS MOBILE 5 - TriBand GPRS / 3G with Video Calling (forward facing camera not shown on this image) - 240x320 Screen - 1.3 / 2MP Camera - miniSD Expansion - 128MB ROM - 64MB RAM
The only thing that seems to be missing from the device is WiFi.''
Mai e loc de comentarii? Singurul comentariu pe care il pot face, si pentru care ma oftic, e ca, la orange in anglia de gratis telefonul asta la conectare
Prima oara cand am vazut numele am zis ca e un un simplu PocketPC cu 3G (eu nu sunt pasionat de PocketPC.. cel putin momentan).. dar cand m-am uitat si la poza .. ce vad: un PocketPC cu design exceptional si tastatura ca si la telefoane obisnuite...
Este superb... super functii ... super design Doar WiFi ii lipseste
10 septembrie 2005, 14:59:40 • actualizat 10 septembrie 2005, 16:22:28 (2 ori)
BeNi ma gandesc ca-ti da si creion. Dar oricum poti sa folosesti si degetul ca si pe alte pocketpc
EDIT: mi s-a parut designul cunoscut si acu mi-am adus aminte seamana mult cu Siemens S65.. in special aranjarea tastaturii. Sper sa nu fie ceva fake EDIT 2: am observat ca si pe pagina asta compara designul cu Siemens S65
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.