Adica apesi pe butonul power dupa care introduci stylusu. Continui sa tii apasat in continuare pe butonul power.
clasic_ultras 15-11-2008 00:44:50
Stiu 2 feluri de hard reset 1. Buton inregistrare+buton camera+ buton reset
cu display-ul oprit (butonul power scurt) tii apasat pe cele doua butoane si introduci stylusul in gaura de resetare. Tii apasate cele doua butoane pana cand apare ecranul pt hard reset..
Nu-mi merge butonul Power cred,c-am incercat si am dat si eu de acel link al tau,dar tot n-a mers,imi iau un pda cu wm5 sau 6 daca tot nu resuesc sa-i fac ceva la buton Si alta solutie n-am,ca tot am incercat diverse forum-uri si nu exista nici macar o aplicatie de hard reset,sper sa gasesc o solutie. DSF,multumesc de ajutor,mai am o intrebare igo 2006 nu-mi gaseste antena de gps(holux ca marca) este nevoie de vreo setare directa?...sau antena trebuie incarcata in vreun fel?
salut am si eu un qtek 2020 hymalaia, si nu mai merge adik asha lam luat de la cineva cand vreau sa-l deschid apare ceva pe ecran dar fara sa se aprinda, se misca ceva si apoi dispare.oare nu are soft pe el , pot sa-i bag eu soft-ul cu un cablu de date? sau aveti idee ce are.Astept raspuns .Multumesc!!!
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.