04 aprilie 2009, 13:01:29 • actualizat 04 aprilie 2009, 13:02:36 (1 ori)
@geox2: descarci programul asta #sharemobile/file.php?id=272754 iar in arhiva ai inca o arhiva cu add-ins. De acolo instalezi RegistryEn_p.ARM.CAB. Pe urma te duci in programe si trebuie sa iti apara o icoana cu Registry Explorer(sau ceva de genul) si pe urma cauti sa faci ce a zis maja_ro: HKLM/Security/Phone/Skin ...HKLM e HKey_Local Machine, poate nu gasesti.
La fel de bine poti naviga prin registri cu SK Tools, daca cumva ai instalat.
05 aprilie 2009, 17:12:52 • actualizat 05 aprilie 2009, 20:52:57 (1 ori)
exista cumva un codec full ce deschide aproape toate formatele ca la PC,pentru omnia? Si chiar nu se poate sa pun un videoclip,melodie ce vreau eu ca sonerie de apel ?
nush daca s-a mai pus vreodata intrebarea. Se poate schimba cumva bara de sus aceea cu start si toatea alea de semnal baterie ... in ceva asemanator cu winXP(verde)?
10 aprilie 2009, 19:12:51 • actualizat 10 aprilie 2009, 19:15:18 (1 ori)
Pt maja_ro . Nu ai kumva un serial pe vito... ii super tare programu' dar nu e freee. ms mult si bravo pt ce postezi pt dannytelo mie imi merge o perioada ok, pe urma nu inregistreaa decat 10 secunde din convorbire, in schimb ultima versiune postata de maja, ii super tare tata
10 aprilie 2009, 19:30:12 • actualizat 10 aprilie 2009, 19:31:30 (1 ori)
0mnia 10-04-2009 19:12:51
Pt maja_ro . Nu ai kumva un serial pe vito... ii super tare programu' dar nu e freee. ms mult si bravo pt ce postezi pt dannytelo mie imi merge o perioada ok, pe urma nu inregistreaa decat 10 secunde din convorbire, in schimb ultima versiune postata de maja, ii super tare tata
Note: Posts were merged
Scuze ca ma bag, ... il gasesti AICI Este vorba de cel normal, nu de Touch Spor
mai am o mikutza problema, pt cei ce folosesc inesoft mobile, eu nu mai pot schimba tonul de apel, intru la options/ringtones il schimb, imi arata ca e schimbat, dar cand ma suna cineva tot melodia aceea cretina, (standard) imi suna. A mai patit cineva ?
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.