22 septembrie 2010, 23:30:23 • actualizat 22 septembrie 2010, 23:49:44 (1 ori)
ok,ok,ok nu va suparati pe mine,sunr driver pe bus in Bucuresti si cu o mana scriu cu alta pe covrig,un ochi la trafic cu altu' la tel.... asa ca-mi cer scuze ,si apropo mai corect era"ce-ti trebuie".oricum multam' pt trasul de urechi @romyo la pag.104 din igo8 pt.omnia nu ai gasit nimic din ce cauti?la maja in semnatura e o tocanita de harti te-ai uitat prin ele?bafta
02 octombrie 2010, 17:21:16 • actualizat 02 octombrie 2010, 17:28:12 (2 ori)
sebytzzza - intri in telefon in start/settings/personal/owner information si iti bagi numele...care vrei tu, imaginea urmatoare e orientativa - apoi deschizi generatorul pe calculator si pui acelasi nume ca si in telefon - dai click pe Generate si ai obtinut codul, cel din dreapta...click aici ca sa vezi - pui in telefon numele si codul...apoi click pe OK
salut! cum fac sa setez opera browser implicit? adica daca dau clic pe un link in mail/sms sa se deschida cu opera si nu cu iexplorer... e vreo aplicatie ceva pt asta? mai demult parca am mai facut dar nu stiu cum
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.