Aplicatii Samsung Omnia
184 436 vizualizări
4 043 răspunsuri
Linkuri topic "Aplicatii Samsung Omnia"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 01:02:17
Cristyan ms mult, m am uitat la maja si la celalat user , si intradevar am gasit multe aplicatii dar un program care sa dezarhiveze tot n am gasit , poate nu am cautat eu bine, am incercat sa caut si pe google dar nu stiu nici macar ce nume are programul , am incercat pocketrar dar nici un program pe care l am instalat in telefon nu a mers.
MW Luver
179 mesaje
din 04/12/2009
24 iulie 2010, 01:13:09
incearca asta pentru arhive : http://www.pocketpcfreeware.com/en/index.php?soft=820
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 01:40:34
ms pentru link, l am copiat in telefon dar nu se deschie, imi da o eroare, s ar putea sa nu poata sa deschida fisierele cu exe, doar pe cele cu cab
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 01:54:19
si inca ceva, ce inseamna spb?
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
spb este o firma care face programe pt. ppc de exemlu spb mobil shell este pt. schimbat interfata telefonului,spb clock este pt. ceas~alarma~cronometru~etc,spb tv pt. televiziune s.a.m.d
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 02:16:31
acum am alta problema cand incerc sa deschid fisierele din telefon pentru a le instala imi apare mesajul is not a pocket pc application,,, ce e de facut?
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
inseamna ca aplicatia respectiva nu este pt wm
incearca sa instalezi un cab
Note: Posts were merged
incearca sa instalezi un cab
Note: Posts were merged
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 02:40:09
dar sti daca se poate sa fac cumva telefonul sa deschida si fisiere exe?
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
nu imi pare rau,am incercat si eu cu pocketrar si nu am reusit.asta e
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 03:01:15
si pana la urma ce ai facut ?cum reusesti sa dezarhivezi fisierele in telefon sau sa le deschizi pe cele cu exe?...sau folosesti doar cab uri
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
24 iulie 2010, 03:54:46 • actualizat 24 iulie 2010, 04:05:30 (2 ori)
Fratilor sunt convins ca sunt multe pagini de citit in forumul acesta dar macar ultimele daca le-ati citi poate ati reusi sa rezolvati ce va framanta.
Urmeaza ce am explicat in ultimul post din "Jocuri Samsung Omnia" :
Deci : jocuri sau programe se pot instala pe un windows mobile in format .cab .
In acest format le poti instala din dispozitivul cu WM adica de pe card sau memoria interna.
Exista si varianta de instalare direct de pe calculator atunci cand dispozitivul WM este conectat la PC prin ActiveSync si in plus mai ai instalat pe PC programul CabViaActiveSync.
Mai poti avea jocuri sau software in formatele .msi , .exe acestea fiind instalere pentru PC , se instaleaza pe PC(mai bine zis se dezarhiveaza pe undeva prin C:\ProgramFiles\Microsoft ActiveSync )iar la prima conectare a dispozitivului WM la PC se vor instala automat pe el.
In cazul in care ce descarci tu e o arhiva gen .rar, .zip ..... dezarhivezi si vei vedea ca va fi unul dintre formatele de care am amintit mai sus.
Mai exista si cazul in care tu doar ai impresia ca e .rar dar de fapt el e .cab pentru ca tipul de fisier .cab e atribuit la WinRar(ca sa te convingi verifica estensia fisierelor in Total Commander).
Sper ca te-am lamurit !!!
Aaaa si inca ceva : Omnia deschide fisiere .exe , de fapt toate programele ce ruleaza in omnia au un fisier .exe doar ca este un executabil pentru WM incompatibil cu SO-ul de pe PC si invers exe-urile de pe PC nu ruleaza pe WM. Iar .cab este installer pentru PPC asa cum .msi este pentru PC.
http://www.4shared.com/file/VTz8jGp_/rarppc_arm.html
Si iti mai recomand Total commander pentru PPC care stie sa desfaca arhive .rar .
Urmeaza ce am explicat in ultimul post din "Jocuri Samsung Omnia" :
Deci : jocuri sau programe se pot instala pe un windows mobile in format .cab .
In acest format le poti instala din dispozitivul cu WM adica de pe card sau memoria interna.
Exista si varianta de instalare direct de pe calculator atunci cand dispozitivul WM este conectat la PC prin ActiveSync si in plus mai ai instalat pe PC programul CabViaActiveSync.
Mai poti avea jocuri sau software in formatele .msi , .exe acestea fiind instalere pentru PC , se instaleaza pe PC(mai bine zis se dezarhiveaza pe undeva prin C:\ProgramFiles\Microsoft ActiveSync )iar la prima conectare a dispozitivului WM la PC se vor instala automat pe el.
In cazul in care ce descarci tu e o arhiva gen .rar, .zip ..... dezarhivezi si vei vedea ca va fi unul dintre formatele de care am amintit mai sus.
Mai exista si cazul in care tu doar ai impresia ca e .rar dar de fapt el e .cab pentru ca tipul de fisier .cab e atribuit la WinRar(ca sa te convingi verifica estensia fisierelor in Total Commander).
Sper ca te-am lamurit !!!
Aaaa si inca ceva : Omnia deschide fisiere .exe , de fapt toate programele ce ruleaza in omnia au un fisier .exe doar ca este un executabil pentru WM incompatibil cu SO-ul de pe PC si invers exe-urile de pe PC nu ruleaza pe WM. Iar .cab este installer pentru PPC asa cum .msi este pentru PC.
http://www.4shared.com/file/VTz8jGp_/rarppc_arm.html
Si iti mai recomand Total commander pentru PPC care stie sa desfaca arhive .rar .
http://www.4shared.com/dir/4qrP55yB/Omnia.html
http://reparatii-laptop-arad.uv.ro/
MW Lurker
319 mesaje
din 02/03/2010
Opera Mini
tks luci,raspuns complet
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 14:48:46
Idm am incercat tot ce au spus tu si tot nu a mers , nici programul pe care l am downloadat de la tine, penttru dezarhivare n a mers.la toate fiesierele in afara de format cab imi apare acelasi mesaj. is not a valid pocket pc application,,,,nu stiu ce altceva sa mai fac..
MW Lurker
349 mesaje
din 26/11/2009
24 iulie 2010, 16:19:48
Inseamna ca ori ai probleme cu telefonul ori esti tu beton la WM.Si intelege odata ca cele ce iti dau eroarea "is not a valid......" sunt installere pentru PC.In telefon se instaleaza atunci cand il rulezi pe calculator si ai telefonul conectat prin ActiveSync !!!
Acuma sincer , chiar e asa de greu de priceput
Acuma sincer , chiar e asa de greu de priceput
http://www.4shared.com/dir/4qrP55yB/Omnia.html
http://reparatii-laptop-arad.uv.ro/
Începător
15 mesaje
din 22/07/2010
24 iulie 2010, 21:18:16
toate procesele astea nu sunt grele, ideea e ca eu nu am mai avut un telefon atat de complex pana acum si toate chestiile astea m au cam zapacit:D...imagineaza ti ca aterizezi brusc prin China si incep aia sa vorbeasca cu tine, ....probabil ca n o sa ntelegi prea multe lucruri...doar daca nu sti chineza binenteles:D
Înapoi la Samsung Omnia
Topicuri similare
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.