21 ianuarie 2010, 22:34:49 • actualizat 21 ianuarie 2010, 22:50:21 (1 ori)
Am si eu o problema cu storage memory ... mai am sub 1 mega liber Nu stiu ce sa fac sa scap de problema asta .... cu toate ca eu am instalate programele in MY STORAGE
Later: Am reusit sa mai fac rost de 10 mb dupa ce am sters cookieurile de la ie pe viitor se poate face ceva sa imi salvezi coockiurile si history in alta parte ?
22 ianuarie 2010, 16:28:46 • actualizat 22 ianuarie 2010, 18:15:44 (2 ori)
Salut! Va rog frumos am si eu nevoie de harta europei pt igo,daca ma puteti ajuta cu vreun link de unde sa o pot descarca,as fi recunoscator. Am tot cautat si daca nici timpul nu mi permite,am renuntat...Multumesc anticipat! La topicul pt igo am vazut doar pt romania...
care din hartile pt romania este cea mai recenta? cel putin la nivelul orasului meu ( craiova ) s-au cam schimbat sensurile pe anumite strazi si nu prea mai corespund. dar niste POI actualizate de unde se pot lua?
poti folosi Resco Audio Recorder... Poti alege formatul si calitatea inregistrarii si il mai poti seta sa inregistreze si apelurile daca vrei... Eu il folosesc de cand mi-am luat Omnia si sunt multumit de el...
O aplicație interesantă: Metro. Acest program cuprinde rețeaua de transport din cca 200 de orașe ale lumii (autobuze, metrou etc.) și te ajută sa te deplasezi dintr-o parte în alta a unei localități, recomandându-ți traseul optim cu mijloacele de transport în comun. Nu trebuie decât să introduci locul aproximativ unde te afli (sau de unde vrei să pleci) și destinația finală. Cuprinde și orașe românești: Arad,Brașov, București, Cluj, Craiova, Constanța, Miercurea Ciuc, Oradea, Sibiu. Ramâne să confirmați voi exactitatea datelor primite pentru că satul meu nu apare în soft . Link: Metro
aici: http://www.cool-tvlive.net/tv-channels/tv-live-portal-online.html se pot vedea canale tv live (inclusiv Protv, HBO, etc), dar merge numai in IE si necesita instalarea unui anumit plugin care nu este recunoscut de WM. ceva solutii pt vizionarea canalelor de pe site? care din hartile pt romania de aici http://www.filefactory.com/f/a6fc0bef967e8ddb/ este cea mai recenta? cel putin la nivelul orasului meu ( craiova ) s-au cam schimbat sensurile pe anumite strazi si nu prea mai corespund. dar niste POI actualizate de unde se pot lua?
pentru steff195, maja-ro ,oana si nu numai va multumesc pentru ajutor. daca va schimbati telefoanele sa ma anuntati si pe mine pentru a-mi lua si eu acelasi model.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.