18 februarie 2009, 11:46:05 • actualizat 18 februarie 2009, 15:14:48 (4 ori)
[quote name="decebal12345" time="15-12-2008 09:01:30"] O aplicatie interesanta, Virtual Recorder, care transforma telefonul într-un adevarat reportofon, cu toate functiile necesare http://handheld.softpedia.com/get/Audio/Virtual-Recorder-31397.shtml , pacat ca nu este gratuita.
18 februarie 2009, 13:00:50 • actualizat 18 februarie 2009, 15:16:10 (1 ori)
Mai era pe aici pe undeva cineva care scria despre un soft de dictionar ceva ca daca este bun sau daca merge, nu mai stiu exact...daca vreti un soft bun si gratuit pentru dictionar Englez-Roman, care iti si pronunta audio cuvintele, gasiti aici urcat de mine si testat. http://www.hotshare.net/file/112691-4642300ba0.html (gratuit)
exista vre`o aplicatie sau ceva pentru Omnia sa modific numarul care m-a apelat?? dau un exemplu primesc apel de la 0722***888 si vreua sa sun la numarul #31#0722***888 cum fac? ca nu am vazut pe nicaieri option si modify......doar save si toate balariile dar chestia asta nu am vazut`o
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu i.
Salveaza numarul cu tot cu #31# si apeleaza-l dupa. Nu poti sa modifici un numar cum zici tu, pentru ca nu e salvat "fizic" in telefon, ci doar afisat in lista de apeluri.
20 februarie 2009, 15:39:53 • actualizat 20 februarie 2009, 15:41:00 (1 ori)
"AlbAlbastru" nu este inposibil, toate telefoanele fac treaba asta, pana si 3310 si 5110 fac treaba asta, numai prostia asta de omnia nu face si sincer nu sunt multumit deloc de el, si toate touch-urile au aceeasi buba, cand suni ti se blocheaza ecranu ca sa nu apesi cu fata pe ceva, daca trebuie sa apesi de exemplu tast 1...tre sa deblochezi tastatura sa apesi pe keypad si porma sa apesi 1, mai asculti ceva si vrei sa apesi 4 la fel...... deci toate Touch-urile SUCKS!!!!!!! m`am lecuit cu ele, si sa nu mai zic ca daca esti la volan si vrei sa formezi un nr iti ia minute bune.......mai ales cum sunt strazile din romania cu denivelari si una alta. Mai am si un E65, care pot sa zic ca e de 10 ori mai bun decat omnia
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu i.
@JoInTuLeTz Este adevarat ca nu toata lumea se obisnuieste cu un touchscreen din prima, dar la tot ce spui tu, in WM exista solutie. Daca ai fi avut rabdare sa citesti acest topic de la inceput, am pus pe undeva o aplicatie care se numeste omniapatchdialer si care elimina blocajul automat al tastaturii atunci cand apelezi. Iar la volan eu folosesc cu mare succes Windows Voice Command, care formeaza, deschide aplicatii etc., deci daca ai rabdare poti sa-l faci "beton". Succes !
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.