leon08 03-12-2008 22:31:42
Apache 03-12-2008 01:44:37
@leon, trebuie sa recunosti ca interfata Windows Mobile nu este prea prietenoasa. Chiar cei de la Samsung au cam dat-o in bara cu interfata lor. Nu se compara cu I-Phone sau noile HTC.
Ce nu iti place la interfata pe care am recomandat-o ? Ai testat-o ?
Am testat-o (daca despre Winterface e vorba), nu pare deosebita mai ales cu culoarea neagra.
Mai mult, daca tu ai nevoie de acces direct la aplicatii multe poate e utila dar eu nu-mi doresc un telefon cu interfata ca acum 5 ani pe ecran monocolor, si in nici un caz interfata de IPhone sau Touch Diamond.
P.S. - aplicatiile recomandate de Steff sunt utile in cazul folosirii intensive a Omniei.
Personal folosesc o alternativa la Resco Explore, Pocket Rar, VITO Ringtone etc.
Am vazut nelamuriri vis-a-vis de un messenger pentru Omnia, poate testati yahoo messenger mobile -
www.m.yahoo.com, eu nu prea am cu cine dialoga.
Eu ce am reusesc sa folosesc am intrat pe ebuddy si de acolo te lasa sa alegi mai multe variante de messenger depinde ce folosesti ce ai cont .....
Doar vin si eu cu ideei ce am reusit sa testez asta luand in considerare ca am telefonu de mai putin de 1 luna ....
steff195 05-12-2008 08:28:24
Eu zic sa nu va mai chinuiti atat pentru a viziona youtube pe telefon. Oricum calitatea e de 2 lei si nu cred ca merita efortul.
Dar, ma rog, e alegerea voastra.
OnTopic:
1.Nicio urma de program de vizionat filme cu add subtitle? In afara de TCMP Player, l-am testat si nu afiseaza corect subtitrarea. Sau stie cineva vreun pont in acest sens, vreo setare ceva?
2. Stie cineva cum poti schimba culoarea dialer-ului de la Omnia? Vazusem undeva ca se poate schimba in negru, de exemplu, dar nu mai stiu unde si cum.
Eu am avut G-force si Hitman -filmele pe telefon si cu tot cu subtritare ca pe calculator si mi le-a rulat fara nici o problema si le vedeam cu windows media player ... asta am instalat pe tel .... acum nu stiu ce sa spun ....
Note: Posts were merged