eu nemesis asta l.am folosit http://www.b-phreaks.co.uk/NSSDownloadLanding.htm ce mai e misto ca cu ajutorul lu nemesis poti schimba si imeiul deci mai pe inteles daca ai un cey si cert pt un imei modifici imeiul si enjoy instalezi fara probleme le semnezi cu imeiul ala... In fine... Eu mi-am pus pana la urma acelasi product key. Nu nu am incercat sa il "sparg" pt ca nu l.am formatat dar pot intra in private daca dau security off din secman app are cineva thema din screenshoturile alea? Sau cum pot lua legatura cu tipul ce a creeat topicul?
14 octombrie 2008, 19:42:38 • actualizat 14 octombrie 2008, 19:44:09 (2 ori)
Pe mine nu ma redirectioneaza...merge link-ul dat de copilu_atomic! Dai click pe Downloads Page,dupa care: Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.14 (zip file,6.3 MB)
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
salutare oameni buni...am o mare problema,am un n81 si nu mai pot instala si sterge nimic din el...i-am facut firmware update si de atunci nu mai pot baga nimic pe el...care e problema si cum o pot rezolva?rog sa ma ajutati
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.