11 octombrie 2008, 19:57:23 • actualizat 11 octombrie 2008, 19:59:03 (1 ori)
Pentru a putea beneficia de Update-ul "v 20.0.056" , trebuie sa schimbati product code-ul! Pentru N81 folositi product code-ul "0557872" , iar pentru N81 8GB product code-ul "0557891" ! Puteti verifica daca codurile sunt corecte aici > http://europe.nokia.com/A4577224 ! Desi le-am verificat eu si sunt Corecte !
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
12 octombrie 2008, 15:42:09 • actualizat 12 octombrie 2008, 16:36:29 (1 ori)
Ca sa poti beneficia de update,trebuie sati schimbi product code-ul tel. Tau! Il poti schimba cu NSS(Nemesis Service Suite)! E o procedura simpla! dupa ce schimbi product code-ul tau,cu unu din cele date in postul meu anterior,poti beneficia de update-ul 20.0.056! Atentie!Nu incurcati Product cod-urile,cand le schimbati! 0557872 - N81 0557891 - N81 8GB
>> @_The_B3st << >> "I have always whised for a computer that would be as easy to use as my telephone...My wish come true...I no longer know how to use my Telephone" <<
Bravo ma Cum ai schimbat product code-ul? explica si pt altii cum ai facut..pas cu pas !
ce aduce nou aceasta versiune... Flash player litle 3 ... Merge sa asculti muzica de pe trilulilu (nu am testat youtube ca nu am 3g acasa)
Pentru a da update la aceasta versiune trebuie sa scimbati product codul. Cum? Foarte simplu. Descarcati de pe net nokia pc suite , nokia software update si nemessis. Dupa ce le-ati downloadat le instalati. Apoi conectati telefonul in pc suite mode deschideti nemesis dati pe device info apoi scan... Si o sa apara niste chestii pe acolo. Dati read (in dreapta jos) apoi unde e product codul modificati si bagati codul dat de aleks , bifatzi enable dati write apoi deschideti nokia softer update si de aici va descurcati. p.s. Updateul are 89 de mb parca si dureaza 5 minute dupa ce sa downloadat.
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.