stie cineva un program (remote control) pt ubuntu ceva gen team viewer cu. care sa ma pot conecta de pe windows pe ubuntu dar si invers.
unul dintre pc-uri (ubuntu) se afla intro retea care se conecteaza la net printr-un router la care nu am access ... deci am nevoie de ceva cum e team viewer care sa ma pot conecta chiar daca respectivul pc se afla intr-o retea cu firewall .
................................. ABSENT NEMOTIVAT !!! Adevarul se afla dincolo de noi ...
ce playere video bazate pe gtk+ mai folositi voi? ca deja vlc merge in partzuri.. totem mi`a rulat foarte lejer un HD, pe cand la vlc mergea in frame`uri.. plus ca are QT4 ca depedinta
da o sa incerc acuma ... totusi m-ar fi interesat ceva nativ ... nu wine
Team viewer e un produs comercial (da, stiu, e si versiune free - ideea e ca nu e open-source) care cine stie ce protocol foloseste. In conditiile in care detaliile protocolului nu sunt facute publice, nu mai ramane decat sa se faca hacking pentru a-l descifra (o munca imensa) sau ca cei ce il dezvolta sa faca un client de Linux
pt a opri screensaver`ul trebuie adaugat stop-xscreensaver=1 in config`ul din folderul .mplayer!
am renuntat si la deluge, desi nu alegeam unele chestii din torrent el tot facea foldere pt ele. cam ciudat la faza asta. am inceput sa folosesc transmission.
10 septembrie 2009, 20:43:14 • actualizat 10 septembrie 2009, 20:44:39 (1 ori)
M-am lovit si eu de chestia asta la Deluge. Faza e ca el prealoca spatiul necesar pentru fisierele de descarcat creandu-le in prealabil si umplandu-le cu un sir de caractere (care se repeta). Cu toate acestea nu le descarca, dar fisierele create astfel ocupa spatiu inutil pe HDD.
Mai exista posibilitatea de a dezactiva prealocarea spatiului pentru fisiere, dar in felul acesta nu mai poti deselecta fisierele din torrent (ceea ce nu prea are logica).
Transmission arata ciudat si nu l-am folosit decat de vreo 2 - 3 ori, mai mult imi place KTorrent decat acesta.
Eu screensaver-ul l-am scos cu totul ) Apare doar cand apas pe Ctrl+Alt+L (ador chestia asta la Gnome )
Asa e, VLC e de tot rahatul. De o gramada de timp se cere ca subtitrarile sa poata fi afisate pe banda neagra a unui film panoramic (adica la baza ecranului) si nici pana la versiunea 1.0 nu s-a implementat. In schimb putem sa vizionam filme intr-un puzzle de ferestre mici:
Cookie-urile ne ajută să îmbunătățim experiența dvs pe MobileWave. Utilizând acest site vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Pentru mai multe detalii click aici.
Pentru detalii legate de procesarea datelor cu caracter personal (GDPR) vedeti regulametul site & forum.