Datorita cresterii forumului s-a trecut la o organizare mai buna a topicurilor in subforumuri.
Va trece un timp pana cand fiecare topic va ajunge la forumul potrivi.
Probabil ca sunt unele scapari (contorul cu mesaje si topicuri per forum a fos scos inentionat).
Versiunea XHTML trebuie de asemenea adaptata noilor schimbari.
* mutarea topicurilor dureaza deoarece in mare parte se realizeaza manual.
Restructurare forum
1 142 vizualizări
13 răspunsuri
Linkuri topic "Restructurare forum"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
12 septembrie 2008, 00:17:16 • actualizat 12 septembrie 2008, 02:54:02 (1 ori)
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
era si timpul
poate tragi o privire la topicele blocate ce au un reply,doua sau macar sa creezi o categorie gen recycle bin
poate tragi o privire la topicele blocate ce au un reply,doua sau macar sa creezi o categorie gen recycle bin
MW Addicted
1612 mesaje
din 31/08/2007
Opera Mini
Sper sa imbunatati xhtml-ul si wml-ul, sunt "decente"
[IMG]http://i589.photobucket.com/albums/ss337/VanNoyd/poze%20utile/DSC00235-1.jpg[/IMG]
MW Addicted
8382 mesaje
din 17/04/2007
4 aprecieri
12 septembrie 2008, 10:28:51 • actualizat 12 septembrie 2008, 10:30:04 (1 ori)
pai ce are mai? e netfront-ul tau de vina 
aha de aceea apare forum-ul asa "nimic"

aha de aceea apare forum-ul asa "nimic"

MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
12 septembrie 2008, 12:08:20 • actualizat 12 septembrie 2008, 12:30:54 (1 ori)
Da...
Mai trebuiesc reorganizate topicurile din Tehnical, Multimedia si APlicatii, Internet si Retele, Hardware... astea cam in totalitate. Si in restu probabil se mai gasesc "gunoaie".
Exista un forum pt aceste topicuri. Trash.
Mai trebuiesc reorganizate topicurile din Tehnical, Multimedia si APlicatii, Internet si Retele, Hardware... astea cam in totalitate. Si in restu probabil se mai gasesc "gunoaie".
Exista un forum pt aceste topicuri. Trash.
MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
12 septembrie 2008, 17:08:29
Cred ca a mai ramas aria Hardware. Mi-a luat o groaza de timp (ore..) sa tot mut pe ele. Am constatat ca topicurile din aria Tehnical deveneau cam toate generale.. gratie unora de p-aici
.
Am zis ca nu mai are rost sa ramana aria aia... Ceva sugestii?
PS: o sa se faca si un update total (daca ati observat nu sunt listate topicurile in ordinea corecta.. tocmai de aia apare acel "BRB") mai incolo..
. Am zis ca nu mai are rost sa ramana aria aia... Ceva sugestii?
PS: o sa se faca si un update total (daca ati observat nu sunt listate topicurile in ordinea corecta.. tocmai de aia apare acel "BRB") mai incolo..
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
12 septembrie 2008, 17:40:21
Aplicatii Java (categorie)
- Jocuri pt tel mobil [ 1505 ]
Jocuri Java (categorie)
- Jocuri (mobil) in curs de aparitie [ 39 ]
- jocuri java MIDP1.0 [ 5 ]
- Jocuri java multiplayer [ 16 ]
- Jocuri pt S40 [ 32 ]
- Jocuri jar peste 300 kb [ 67 ]
- Jocuri JAVA 240X320 [ 170 ]
- Jocuri GAMELOFT [ 685 ]
- Jocuri 3D gratis pentru SE K500i [ 52 ]
- Recomandari jocuri pe telefon [ 75 ]
Eu zic ca Jocuri pt tel mobil ar merge in a doua categorie
- Jocuri pt tel mobil [ 1505 ]
Jocuri Java (categorie)
- Jocuri (mobil) in curs de aparitie [ 39 ]
- jocuri java MIDP1.0 [ 5 ]
- Jocuri java multiplayer [ 16 ]
- Jocuri pt S40 [ 32 ]
- Jocuri jar peste 300 kb [ 67 ]
- Jocuri JAVA 240X320 [ 170 ]
- Jocuri GAMELOFT [ 685 ]
- Jocuri 3D gratis pentru SE K500i [ 52 ]
- Recomandari jocuri pe telefon [ 75 ]
Eu zic ca Jocuri pt tel mobil ar merge in a doua categorie
MW Lurker
447 mesaje
din 27/07/2006
Symbian
'Videoclipuri .avi sub 10mb' ar merge mai bine la multimedia si aplicatii decat la windows smartphone iar 'Rezilieri ORG/CNX/CTE/ZAPP' la Operatori mai bine decat la Cosmote.
E o arie HTC, una HTC TYTN series, una HTC Smartphones iar apoi HTC DIAMOND & TOUCH PRO si HTC TOUCH SERIES. Ultimele 2 nu ar merge sa fie 'blended into one' - HTC TOUCH series?
Nu am scris denumirile EXACT dar sper ca se intelege
E o arie HTC, una HTC TYTN series, una HTC Smartphones iar apoi HTC DIAMOND & TOUCH PRO si HTC TOUCH SERIES. Ultimele 2 nu ar merge sa fie 'blended into one' - HTC TOUCH series?
Nu am scris denumirile EXACT dar sper ca se intelege
MobileWaveR
167 mesaje
din 21/04/2005
11 aprecieri
12 septembrie 2008, 19:15:45
Multumesc unickull. Am corectat
@floppee cateva topicuri au fost mutate in "masa". astfel tot ce continea in titlu cosmote din aria cutare a fost mutat in alta arie. Corectez, multam
Pai forumu asta e simpatizant WM, deci HTC implicit
. Acele doua PPC-uri au arie separata pentru ca sunt hituri, au revolutionat lumea PPC intr-un fel sau altul.
Daca mai aveti propuneri de forumuri (categorii), spuneti. Tineti minte accentu cade pe telefoane mobile.
@floppee cateva topicuri au fost mutate in "masa". astfel tot ce continea in titlu cosmote din aria cutare a fost mutat in alta arie. Corectez, multam
Pai forumu asta e simpatizant WM, deci HTC implicit
. Acele doua PPC-uri au arie separata pentru ca sunt hituri, au revolutionat lumea PPC intr-un fel sau altul.Daca mai aveti propuneri de forumuri (categorii), spuneti. Tineti minte accentu cade pe telefoane mobile.
MW Veteran
550 mesaje
din 23/08/2006
Windows CE
Cam aglomerat! Parca sunt prea multe Subforumuri! Parerea mea! Sau poate pana ma obisnuiesc!
Toate topicurile HTC n-ar putea fii mutate pe un singur topic HTC? Fiecare telefon Htc are topicul lui, se discuta putin pe topic, apoi e practic uitat!
E doar o parere
Toate topicurile HTC n-ar putea fii mutate pe un singur topic HTC? Fiecare telefon Htc are topicul lui, se discuta putin pe topic, apoi e practic uitat!
E doar o parere
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
Windows CE
am o sugestie admin.
Se tot pune problema ca userii noi creaza topicuri in categorii de care nu apartin subiectele lor.
Creezi o categorie noua spre exemplu New Entry setezi ca,singura categorie unde se poate crea un topic de catre un user care are mai putin de 200 de postari(sau cat doresti tu).Daca topicul are un subiect nou sau din contra poate fi mutat de catre moderatori.
Zic eu,aceasta metoda usureaza munca moderatoriilor si nu numai...
Se tot pune problema ca userii noi creaza topicuri in categorii de care nu apartin subiectele lor.
Creezi o categorie noua spre exemplu New Entry setezi ca,singura categorie unde se poate crea un topic de catre un user care are mai putin de 200 de postari(sau cat doresti tu).Daca topicul are un subiect nou sau din contra poate fi mutat de catre moderatori.
Zic eu,aceasta metoda usureaza munca moderatoriilor si nu numai...
MW Moderator
4462 mesaje
din 08/05/2006
29 aprecieri
14 septembrie 2008, 14:10:49
Ar fi bine ca fiecare subforum sa aiba o icoana specifica (ma refer la
, sa fie inlocuita). Ar sari mult mai repede ariile de discutii
.
, sa fie inlocuita). Ar sari mult mai repede ariile de discutii
.
Symbian
Eh ziceti voi ca sunt eu rau
dar e bun si un critic ca mine pe aici
uite acum se trezeste lumea,dupa razboi
Bafta
dar e bun si un critic ca mine pe aici
uite acum se trezeste lumea,dupa razboi
Bafta zZz ツ
6923 mesaje
din 28/04/2005
288 aprecieri
03 octombrie 2008, 14:37:11
@unickull din contra, acea metoda ar da mai mult de lucru moderatorilor. E mai usor sa muti topicurile lame direct in Trash, decat sa muti fiecare topic nou din "New entry" in categoria potrivita. Nu toti newbie sunt "noobs" - trebuie sa intelegeti unii dintre voi asta.
@SPIDERPC ar fi bine.. da
. Insa asta ar duce la ceva consum.. si.. stie JokerBoy mai multe
. De fapt as putea sa afisez imaginile doar cand se acceseaza forumul parinte. O sa trebuiasca sa-mi fac timp si pt asta intr-o zi.
@SPIDERPC ar fi bine.. da
. Insa asta ar duce la ceva consum.. si.. stie JokerBoy mai multe
. De fapt as putea sa afisez imaginile doar cand se acceseaza forumul parinte. O sa trebuiasca sa-mi fac timp si pt asta intr-o zi.
Înapoi la Administrative
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.