wapul e la putere Dependenta de telefoane
2 097 vizualizări
183 răspunsuri
Linkuri topic "Dependenta de telefoane"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
SAGEM-myX-6
wapul e la putere MW Addicted
2125 mesaje
din 07/07/2005
4 aprecieri
Nokia3100
Cititi ultimul meu post din Stiati ca? 
Suntem toti dependenti de telefon .. ( exceptia o fac cei care stau doar 5 min pe zi
)

Suntem toti dependenti de telefon .. ( exceptia o fac cei care stau doar 5 min pe zi
) Începător
25 mesaje
din 09/08/2005
08 septembrie 2005, 02:08:06
hmm...eu nu sunt depenedenta de telefonul mobil dar.. nu pot sta fara el
) adica imi este necesar..daca trebuie sa vb cu cineva,in rest..net am acasa..deci..e bine ca nu sunt dependenta!as ajunge sa schimb telefonul de 2 ori pe an
) adica imi este necesar..daca trebuie sa vb cu cineva,in rest..net am acasa..deci..e bine ca nu sunt dependenta!as ajunge sa schimb telefonul de 2 ori pe an MW Veteran
613 mesaje
din 21/06/2005
SonyEricssonK500i
:-(cu parere de rau trebuie sa recunosc ca am ajuns dependent de tel...pur si simplu nu pot sa ma dezlipesc de el..
iar din aceasta cauza pierd foarte mult timp,in care pot face ceva util,cum s-a mai spus generatiile de telefoane ce au sa urmeze au sa inlocuiasca pc-urile,cred ca nu peste mult timp va trebui sa-mi schimb tel dak o tin tot asa
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Nokia6630
Io cred ca daca se poate face ceva ca sa nu mai folosim telul este retragerea lor de pe piata.Poate doar lasare celor cu functie de convorbire.Ca in ritmul asta nu stiu unde se va ajunge.
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
4952 mesaje
din 21/07/2005
22 aprecieri
SAGEM-myX-6
Cred ca o sa se ajunga ca telefoanele sa ia locul calculatoare.
calculatoare
telefoane mobile
telefoane mobile MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
08 septembrie 2005, 14:25:03
Inca nu am wap unlimitted...
dar tare ma bate gandul sa-mi iau,insa dupa ce-mi iau si un tel mai ca lumea.
pe moment il incarc cam odata pe zi.
dar tare ma bate gandul sa-mi iau,insa dupa ce-mi iau si un tel mai ca lumea.
pe moment il incarc cam odata pe zi.
MW Addicted
3691 mesaje
din 29/09/2005
30 septembrie 2005, 10:35:54
io nu sunt dependent da as fi ! ... ca nu am wap unlimited
dak` vrea sa ma sponsorizeze cineva cu 4 dolari ? ;;);;)
dak` vrea sa ma sponsorizeze cineva cu 4 dolari ? ;;);;) MW Addicted
4227 mesaje
din 01/07/2005
SonyEricssonT300
Pc-ul si telefonul ar trebui sa fie ca fratii nu unul mai tare ca celalalt. Cost suplimentar date: 953 usc wapix
MW Addicted
9475 mesaje
din 30/07/2005
29 aprecieri
SIE-ST60
la inceput recunosc stateam mult timp online mai ales pe wap..dar acuma intru sa aflu noutati...
MW Addicted
6509 mesaje
din 30/06/2005
-1 aprecieri
Symbian
mai,io zic ca nu poti fi dependent de ceva necesar.cu pc-ul cum a fost?totusi telefonul este un inlocuitor mobil al pc-ului.si ganditiva,noi le folosim pe post de camera foto,sa intram pe net si wap,sa deschidem word,power point,exel,etc.si sa putem fi in legatura cu altii.poate ca nu ne putem dezlipi de telefoane,dar multe din functiile sale ne sunt necesare,deci,de ce sa nu imbinam utilul cu placutul?
vrei sa faci bani jucadu-te pe net? http://www.anno1777.com/index.php?i=55612
MW Addicted
1759 mesaje
din 28/06/2005
07 octombrie 2005, 01:54:27 • actualizat 07 octombrie 2005, 01:54:55 (1 ori)
De ce sa mint si sa nu spun adevarul, eu chiar sunt dependent de telefoane
, insa nu de acum ci de mult timp, am facut si 700000 cost suplimentar pe wap cand nu era unlimited-ul, eu sincer nu vad ceva prea rau in asta, (doar ca nu se mai uita fetele la noi
), decat dependenta de fumat, droguri, alcool sau alte cele mai bine de telefon/wap . Eu singur m-am apucat asa ceva, nici unul din prietenii mei nu stiu/au wap unlimited. Eu am mai incercat sa incarlig la randul meu cativa prieteni dar nu am reusit
, insa nu de acum ci de mult timp, am facut si 700000 cost suplimentar pe wap cand nu era unlimited-ul, eu sincer nu vad ceva prea rau in asta, (doar ca nu se mai uita fetele la noi
), decat dependenta de fumat, droguri, alcool sau alte cele mai bine de telefon/wap . Eu singur m-am apucat asa ceva, nici unul din prietenii mei nu stiu/au wap unlimited. Eu am mai incercat sa incarlig la randul meu cativa prieteni dar nu am reusit
http://djgsm.info new wap chat portal
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
[img]http://djgsm.info/mbsem.jpg[/img]
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Minidjadi21 07-10-2005 01:54:27
decat dependenta de fumat, droguri, alcool sau alte cele mai bine de telefon/wap
Art Director
6161 mesaje
din 25/08/2005
20 aprecieri
Opera Mini
daca imi incarc tel-ul mai tot timpul, i-am distrus deja in 7luni joystik-ul si tst(mai ales de cand am gasit wapix), nu plec nicaieri fara el(nici macar la baie), il trantesc cand nu merge netu, pierd noptile cu ochii-n ecran si daca as avea as da si 3000 euro pt alt tel ultraperformant, inseamna ca sunt dependent?:-D
oricum am lastat-o mai moale de cand a inceput scoala! cat despre faptul ca iti distrage atentia de la fumat nu tine la mine! pot utiliza telul cu o singura mana! sper totusi ca astfel de experiente(cu telul) sa se rareasca! mai am si alte lucruri mai importante de facut!
Edited by DSF at 07-10-2005, 15:51
oricum am lastat-o mai moale de cand a inceput scoala! cat despre faptul ca iti distrage atentia de la fumat nu tine la mine! pot utiliza telul cu o singura mana! sper totusi ca astfel de experiente(cu telul) sa se rareasca! mai am si alte lucruri mai importante de facut!
Edited by DSF at 07-10-2005, 15:51
MW Addicted
6351 mesaje
din 01/01/2006
60 aprecieri
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.