Dependenta de telefoane
2 097 vizualizări
183 răspunsuri
Linkuri topic "Dependenta de telefoane"
Folosiți aceste formate când vreți să faceți o referire înspre acest topic de pe forum. Click pe un câmp și copiați textul în clipboard.
Topic Link (funcționabil doar în interoriul sitului MobileWave, recomandat în caz de uz intern)
BBCode (URL pentru alte forumuri)
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Nokia3300
Am ajuns oare sa fim dependenti de telefoane?Eu cel putin il incarc de 3 ori pe zi!Poate si din cauza ca tel au evoluat in asa masura incat pot inlocui un pc.Functia de baza a tel nu mai este, de ex., ca acum 7-8,ci producatorii s-au reprofilat in asa masura incat sa indeplineasca aproape toate cerintele utilizatorului. Astept parerile voastre!
MW Lurker
375 mesaje
din 01/07/2005
Alcatel-BH4
Dependent de telefon?
Nu cred, eu navighez pe wap doar in timpul liber, cam mult ce-i drept, dar in lipsa de ocupatie...
Nu cred, eu navighez pe wap doar in timpul liber, cam mult ce-i drept, dar in lipsa de ocupatie...
Forum Rules & [local=minihelp.php]Mini Help[/local]
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Sunt dependent fara sa vreau.Anturajul a avut un cuvant greu de spus,prietenii mi-au dat prima oara sa incerc...nu stiam in ce ma bag,a fost de ajuns sa vad de ce e-n stare si am devenit dependent.am inceput o relatie cu dealerul de la ziare,imi da pe datorie.,.daca nu-mi iau drogul zilnic de IT ma doare ingrozitor.Aveti grija
MW Luver
179 mesaje
din 19/08/2005
MOT-V3
parca era vb de telefoane si nu de presa it.oricum eu nu am ajuns sa fiu dependent de mobil.cand sunt acasa la parinti uit ca am telefon
MW Moderator
5214 mesaje
din 04/07/2005
SonyEricssonT630
Unde gasesti tu informatii calde legate de mobile in afara de internet?
MW Veteran
647 mesaje
din 08/06/2005
2 aprecieri
Opera Mini
si eu cred ca am ajuns dependent de telefon mai ales de cand a aparut wap nelimitat si pe deasupra a mai aparut si opera mini:-D. Ma apuca 3 dimineata butonand dar nu stiu cand a trecut timpu
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Nokia3300
Cel mai mult am stat pana la ora 6 dimineata! In rest media e tot ora 3.De cate ori va incarcati telefonul pe zi?
Începător
14 mesaje
din 26/08/2005
27 august 2005, 11:27:42 • actualizat 27 august 2005, 11:50:09 (1 ori)
Si eu am ajuns sa imi incarc telefonu de 3 ori pe zi... mai ales decand am reusit sa scot netul si pe pc.
Trebuie sa imi mai iau un acumulAtor neaparat.
Trebuie sa imi mai iau un acumulAtor neaparat.
MW Addicted
1046 mesaje
din 18/07/2005
12 aprecieri
SIE-C60
si eu am devenit dependent de telefon de acum 2 luni cand miam luat 2 luni de wap unlimited,Nu exista vreun leac?
MW Luver
139 mesaje
din 13/08/2005
SAMSUNG-SGH-X460
Eu de 2 saptamani, de cand am wap unlimited, telefonul meu nu mai are odihna...
Inca nu sunt dependenta 100%, as zice. Dar nici mult nu mai am!
Oricum in curand incepe scoala, am Bac de dat si nu cred ca voi mai sta pe wap...
Inca nu sunt dependenta 100%, as zice. Dar nici mult nu mai am!
Oricum in curand incepe scoala, am Bac de dat si nu cred ca voi mai sta pe wap...
My mind's like a parachute,works better opened.Have u lost yours?
MW Addicted
941 mesaje
din 03/06/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Eu chiar sunt dependent! Imi puteti spune WAPManiac.
Si eu am ajuns sa incarc telefonu' de 2-3 ori pe zi! Am WAP Unlimited de trei luni.
Si eu am ajuns sa incarc telefonu' de 2-3 ori pe zi! Am WAP Unlimited de trei luni. MW Addicted
2253 mesaje
din 26/07/2005
Windows CE
pentru cele 3-4 ore/zi ce le petrec pe wap nu ma pot considera complet dependent,
la capitolul baterie intra la incarcat odata pe zi sau la 2 zile
la capitolul baterie intra la incarcat odata pe zi sau la 2 zile
MW Addicted
972 mesaje
din 06/06/2005
Symbian
Natalia... Degeaba zici ca ai bac si nu mai intri pe wap. Eu am avut bac, am intrat pe wap si am luat si nota mare.
* Telefonul il incarc odata pe zi. Simt ca ma imbolnavesc, daca raman fara baterie si nu descarc macar 10 Mb...deci, sunt total dependent
* Telefonul il incarc odata pe zi. Simt ca ma imbolnavesc, daca raman fara baterie si nu descarc macar 10 Mb...deci, sunt total dependent
Read the [local=help.php]forum help/faq[/local] and forum rules!
Flying... ArkAngel! MobileWave
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
Flying... ArkAngel! MobileWave
Vizit my Hi5 account
Ex Codyms
MW Addicted
4121 mesaje
din 21/08/2005
1 aprecieri
Opera Mini
Cody,ai luat nota mare pt ca ai copiat cu ajutorul telefonului? Si eu am bac...
sysop:)
1531 mesaje
din 25/06/2005
12 aprecieri
SIE-MC60
dependent de wap nu sunt...
inca,dar sper sa nu devin!imi incarc telefonul de 3 ori pe zi!
inca,dar sper sa nu devin!imi incarc telefonul de 3 ori pe zi!
Înapoi la Free zone
cine e aici?
Hei! Pentru a putea interacționa cu comunitatea Mobilewave trebuie să ai un cont (care e gratuit) și să fii autentificat.